Καταγγελία καταναλώτριας για ασφαλιστική διαμεσολαβήτρια…που δημιουργεί ερωτηματικά!

Στο asfalisinet.gr λάβαμε μια επώνυμη  καταγγελία από καταναλώτρια αναφορικά με την πρακτική ασφαλιστικής διαμεσολαβήτριας σχετικά με την πώληση προϊόντος υγείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, που έφτασε στην ιστοσελίδα μας με email, η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι αυτή η καταγγελία έχει αποσταλεί για διερεύνηση στην Τράπεζα της Ελλάδας, που είναι αρμόδια για την κανονιστικη εποπτεία των ασφαλιστικών εταιριών και των διαμεσολαβούντων στην ασφάλιση ( ασφαλιστές).

Ακολουθήστε μας στο Google News

Παρακάτω παραθέτουμε την επιστολή με την καταγγελία, αναφέροντας μόνο τα αρχικά από αναφερόμενο ως  ονοματεπώνυμο της καταγγέλλουσας, και αποκρύπτοντας τα στοιχεία  με το ονοματεπώνυμο, που αναφέρει για την ασφαλιστική διαμεσολαβήτρια και την ασφαλιστική εταιρία, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η  καταγγέλλουσα, για την οποία διενεργούσε την πώληση ασφαλιστικού προϊόντος.

Και αυτό για το λόγο ότι αφορά μια καταγγελία και κατά τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας έχει σταλεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να διαπιστώσει αν ευσταθούν ή όχι τα αναφερόμενα σε αυτή.

Πάντως κάποια  από τα αναφερόμενα απασχολούν ως ζητήματα  την ασφαλιστική αγορά και κύρια τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ως εκ τούτου χρήζουν δημόσιας αναφοράς.  

Διαβάστε την καταγγελία όπως μας εστάλη χωρίς παρεμβάσεις ( συντακτικές και ορθογραφικές)  και απαλοιφή μόνο των στοιχείων που αναφέρουμε παραπάνω και για τους λόγους που το κάνουμε: 

“Kαταγγελία -αναφορά ασφαλιστικού διαμεσολαβητή & συντονιστή που δεν είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Ονομάζομαι Α. Μ. και είμαι κάτοικος της ….

Αφορμή για την επιστολή μου, στάθηκαν , οι επικοινωνίες που είχα με την ………. – στο γραφείο της αλλά και τηλεφωνικές- στην προσπάθεια της να μου πουλήσει ένα πρόγραμμα υγείας , το οποίο η ίδια υποστήριζε  ότι θα το αγόραζα με έπτωση μοναδική. 

Ήταν τόσο επίμονη όμως που με έβαλε σε σκέψεις. 

Πιο συγκεκριμένα , ζήτησα προσφορά για την υγεία μου και από άλλο συνεργάτη της…. , o οποίος για το ίδιο πρόγραμμα , με τους ίδιους όρους μου έδωσε την ίδια τελική τιμή !!!! 

Αυτό με  έβαλε σε επιπλέον σκέψεις και έτσι αναζήτησα κάποια στοιχεία για την Κα …..στο διαδίκτυο.Διαπίστωσα πως δεν είναι εγγεγραμένη στο Μητρώο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, έχει καταχώρυση στο 11888.gr ως ασφαλίστρια ,και στο γραφείο της υπήρχε ταμπέλα στην οποία αναγραφόταν ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ….αυτό δεν γνωρίζω τι σημαίνει και έμαθα επίσης πως έχει βραβευτεί κατ’ επανάληψη από την ασφαλιστική εταιρεία την οποία εκπροσωπεί, ονόματι….

Kαι διερωτώμαι : 

  1. Μία …….εταιρεία δέχεται να εκπροσωπείται από ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές , οι οποίοι δεν είναι νόμιμοι !!!   
  2. Είναι δυνατόν , όχι μόνο να μην το γνωρίζει αλλά και να βραβεύει….!!! 

Παρακαλώ για τις ενέργειές  σας. “

Σ.Σ: Από έρευνα μας στο διαδίκτυο διαπιστώσαμε ότι στο όνομα για το οποίο γίνεται η καταγγελία αντιστοιχεί σε προφίλ που αναφέρει ότι εργάζεται για ασφαλιστική εταιρία την οποία αναφέρει η καταγγέλλουσα . Ωστόσο δεν αναφέρει με ποια ιδιότητα. Όπως και το αληθές ότι υπάρχει καταχώρηση στο ίδιο όνομα στο 11888.gr στην κατηγορία Ασφάλειες – Ασφαλιστές.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *