Καταδικασμένος για εμπορία ναρκωτικών “έλυνε και έδενε” σε ασφαλιστική στη Κύπρο, που έκλεισε !

Αναταράξεις στην ασφαλιστική αγορά της Κύπρου συνεχίζουν να προκαλούν τα απόνερα του “λουκέτου” στη ασφαλιστική Olympic με δραστηριότητες σε Κύπρο και Βουλγαρία, μάλιστα με μεγαλύτερο όγκο εργασιών στη δεύτερη χώρα, που ήταν με καθεστώς ΕΠΥ.
Τώρα σύμφωνα με τα Κυπριακά μέσα ενημέρωσης η Κύπρος θα κληθεί να καλύψει τις εκκρεμείς ζημιές στη Βουλγαρία ενώ ενστάσεις εγείρονται σχετικά με άτομο που είχε , όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα, σκιώδη διευθυντική θέση στην Olympic Ασφαλιστική.
Σχετικό ρεπορτάζ – δημοσίευμα της ιστοσελίδας 24h.com.cy, αναφέρει:
“Ποιος ήταν ο μέχρι πρότινος σκιώδης διευθυντής, πιστός συνεργάτης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Olympic, ο οποίος κινούσε τα νήματα
Έκπληξη προκαλεί ο μέχρι πρόσφατα σκιώδης διευθυντής, έμπιστος συνεργάτης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Olympic, ο οποίος κινούσε τα νήματα στην Olympic, Miguel Munoz Martin. O Miguel Munoz Martin Ισπανικής καταγωγής, γεννήθηκε το 1963 στην Μαδρίτη όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Άτομο με… πλούσιο βιογραφικό αφού καταδικάστηκε σε φυλάκιση για εμπορία ναρκωτικών και ενδοοικογενειακή βία.
Ναι! Αυτό ενέκρινε αποφάσιζε για μια ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο. Άτομο που εξέτεινε ποινή φυλάκισης για εμπορία ναρκωτικών και ενδοοικογενειακή βία.
Αν κάνετε τον ελάχιστο έλεγχο κυρία Έφορε, θα γνωρίζατε και το ποιόν του ανδρός. Εκτός και αν το γνωρίζατε και ποσώς ασχοληθήκατε…”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *