Κλειστά τα γραφεία της Generali. H εταιρία λειτουργεί κανονικά με εργασία εξ αποστάσεως

Με εγκύκλιο προς τους  συνεργάτες της η Generali ενημερώνει ότι  από σήμερα και για 15 ημέρες, τα γραφεία της παραμένουν κλειστά. Ωστόσο, η εταιρεία λειτουργεί κανονικά με πάνω από το 85%  των υπαλλήλων της να εργάζονται εξ αποστάσεως.

Έχουμε θέσει τα ψηφιακά μας εργαλεία σε πλήρη λειτουργία διασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σε όσους έχουν ανάγκη αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε αναλυτικά την εγκύκλιο προς τους συνεργάτες της από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ Πάνο Δημητρίου: 

«Μένουμε Σπίτι. Παραμένουμε Σταθερά Δίπλα Σας.»

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, πραγματοποιήσαμε Άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2. Η προγραμματισμένη αυτή ενέργεια πραγματοποιήθηκε με επιτυχία καθώς διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία όλων των υπηρεσιών μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία και την αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων που έχουμε θέσει στη διάθεσή σας.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ η τεχνολογία καλείται να υπηρετήσει πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο. Για εμάς στην Generali, οι άνθρωποί μας, οι συνεργάτες της, οι ασφαλισμένοι μας παραμένουν στο επίκεντρο κάθε απόφασής μας και καθημερινά εργαζόμαστε για να τους παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Με αυτό το κριτήριο και παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με τη διεθνή πανδημία, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην εξ’ αποστάσεως λειτουργία μας και στο κλείσιμο των γραφείων μας για το κοινό.

Έτσι, από την Πέμπτη 19 Μαρτίου και για διάστημα 15 ημερών, τα γραφεία μας θα παραμείνουν προληπτικά κλειστά.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι:

▪ Το σύνολο των εργαζομένων μας, από όλα τα Τμήματα της εταιρίας, έχουν εφοδιαστεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό και πραγματοποιούν την εργασία τους από απόσταση (τηλεργασία).

▪ Τόσο το Τηλεφωνικό Κέντρο όσο και τα εσωτερικά τηλέφωνα των ανθρώπων μας, συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά, σε εξ αποστάσεως πάντα λειτουργία.

▪ Η σταθερή εξυπηρέτηση των Συνεργατών και των πελατών μας, πάντα στο ίδιο υψηλό επίπεδο, συνεχίζεται απρόσκοπτα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

▪ Τα ψηφιακά εργαλεία και οι υπηρεσίες που διαθέτουμε όπως το One View και το My Generali, συνεχίζουν να διασφαλίζουν την εξ’ αποστάσεως ταχύτατη εξυπηρέτηση σας.

Προτρέπουμε τόσο εσάς όσο και τους ασφαλισμένους να αξιοποιήσετε τις παραπάνω δυνατότητες, οι οποίες διασφαλίζουν τις ασφαλείς συναλλαγές, χωρίς τη φυσική σας παρουσία αλλά και μία βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες λεπτομερείς κατευθύνσεις για την ομαλή διεκπεραίωση όλων των εργασιών σας με την εταιρία.

Έμπρακτη στήριξη των ασφαλισμένων

Σκεφτόμαστε παγκόσμια…

Ως ένας εταιρικός πολίτης του κόσμου, ο Όμιλος Generali ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία Έκτακτου Διεθνούς Ταμείου ύψους έως 100 εκατομμυρίων ευρώ για την στήριξη του αγώνα και την αντιμετώπιση του Covid-19. Βοήθεια σημαντική στην ανακούφιση των πληγέντων από την παγκόσμια πανδημία.

…Δρούμε τοπικά

Mε αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ασφαλισμένο κοινό, ανακοινώσαμε έκτακτα μέτρα κάλυψης για τους πελάτες ατομικών ασφαλίσεων ζωής, αντιμετωπίζοντας με ειδικά μέτρα την εξαίρεση της πανδημίας.

Επίσης, ενημερώσαμε σχετικά με τους τρόπους κάλυψης των πελατών ομαδικών ασφαλίσεων. Η άμεση ενημέρωση των ασφαλισμένων που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιό σας, θα συμβάλλει στο αίσθημα ασφάλειας και στην ομαλότερη εξυπηρέτησή τους, σε περίπτωση που υπάρχουν κρούσματα.

Το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για τον περιορισμό των συνεπειών του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Απαιτείται ηρεμία, αίσθημα υπευθυνότητας και πρόληψη.  Συστρατεύουμε τις δυνάμεις μας και συμμορφωνόμαστε με τις επιστημονικές οδηγίες των αρμόδιων φορέων, για να προστατεύσουμε εμάς, όσους βρίσκονται δίπλα μας αλλά και την κοινότητα στην οποία δρούμε καθημερινά.

Η Generali και οι άνθρωποί της, δρώντας με υπευθυνότητα, θα είναι σύμμαχος στην κρίσιμη αυτή μάχη, που μας αφορά όλους.

Μένουμε Σπίτι. Μένουμε Υγιείς. Παραμένουμε πάντα και παντού στις υπηρεσίες σας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *