Κοπή Πίτας της ΑΧΑ Ασφαλιστικής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αναστάσιου Παυλίδη

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας πραγματοποίησε η Περιφερειακή Διεύθυνση της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, με Διευθυντή τον κύριο Αναστάσιο Παυλίδη, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της Περιφερειακής από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών και της Ορεστιάδας.

Ο κύριος Ευστάθιος Γκίτικας, Επιθεωρητής Πωλήσεων Agency System, άνοιξε την εκδήλωση κάνοντας τον απολογισμό του παραγωγικού έτους του 2012 σε ότι αφορά την Περιφερειακή Παυλίδη, της οποίας τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα τόσο στις Ασφαλίσεις Ζωής όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις.

Η νέα Διευθύντρια Πωλήσεων Agency System της ΑΧΑ, κυρία Κατερίνα Αναγνώστου, έδωσε τον τόνο των πωλήσεων του Δικτύου για το 2013, αναλύοντας τους στόχους και υποδεικνύοντας τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για τους συνεργάτες μέσα από συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Στη συνέχεια, ο κύριος Αναστάσιος Παυλίδης, συνεχάρη τους συνεργάτες του για τις πολύ καλές επιδόσεις τους το 2012 και επισήμανε την ανάγκη της συνεχούς προσπάθειας όλων των συνεργατών και την αύξηση της παραγωγικής δραστηριότητάς τους.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κύριος Αλέξανδρος Γούναρης, Διευθυντής του υποκαταστήματος Β. Ελλάδος.

Την εκδήλωση έκλεισε ο κύριος Αδαμάντιος Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, ο οποίος έδωσε το στίγμα της Ασφαλιστικής Αγοράς για το 2013, ανέλυσε τους στρατηγικούς στόχους της Εταιρείας και δήλωσε σίγουρος ότι οι συνεργάτες θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες της και θα επιτύχουν όλους τους στόχους τους.

Οι συνεργάτες με τη σειρά τους δεσμεύτηκαν για τη συνεχή ανέλιξη όλων των γραφείων της Περιφερειακής

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *