Κορυφαία διάκριση της Metlife στην περιοχή Μέσης Ανατολής με CEO τον Ελληνα Δημήτρη Μαζαράκη

Η MetLife αναδείχθηκε ασφαλιστική εταιρεία ζωής της χρονιάς στα Βραβεία της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας της Μέσης Ανατολής για 2019, που διοργανώθηκε από την Middle East Insurance Review.

Είναι η τέταρτη φορά που έλαβε το βραβείο, καθώς η MetLife διακρίθηκε για την εστίαση στους πελάτες της και τις προσπάθειές της για την ενίσχυση της  εμπειρίας πελατών.

“Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε αυτό το βραβείο”, δήλωσε ο Δημήτρης Μαζαράκης, Γενικός Διευθυντής MetLife στην περιοχή του Κόλπου “Η MetLife έχει ισχυρή και μακρόχρονη παρουσία στον Κόλπο και εξυπηρετεί περήφανα σχεδόν 1 εκατομμύριο πελάτες στην περιοχή. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους μας, τους επιχειρηματικούς μας εταίρους στην περιοχή για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και στην ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών τους ».

Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Μαζαράκης, που ηγείται της Metlife στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, με έδρα το Ντουμπάι , τα τελευταία δύο χρόνια, πριν την μετακίνησή του εκεί ήταν CEO της Metlife στην Ελλάδα ενώ είχε εκλεγεί και διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, από τον Φεβρουάριο του 2017 μέχρι και την μετακίνησή του εκεί.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *