Κορυφαία στελέχη της αγοράς στις βραβεύσεις και τα εγκαίνια των γραφείων της PF mylifepartners

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου η PF mylifepartners πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των διακεκριμένων συνεργατών της σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του νέου χώρου των γραφείων στην Παναγή Τσαλδάρη 16 στο Περιστέρι.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών : ο κ. Σαρρηγεωργίου Αλέξανδρος CEO της Eurolife, ο κ. Δημητρίου Πάνος CEO της Generali, ο κ. Δελένδας Νικόλαος γενικός διευθυντής της Eurolife, ο κ. Βουγιουκλίδης Στυλιανός διευθυντής πωλήσεων της Ergo, ο κ. Παπαδόπουλος Αντώνης εμπορικός διευθυντής της AIG , η κ. Γιαννιού Ναταλία διευθύντρια πωλήσεων της Interasco, και o κ. Σωτηράκος Μιχάλης γενικός διευθυντής πωλήσεων NN.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών , ο κ. Παλαιολόγου Δούκας, και ο δήμαρχος του Περιστερίου Παχατουρίδης Ανδρέας.

Ο διευθύνων σύμβουλος Περικλής Φαραός ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους έκανε μια ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς, μοιράστηκε τους νέους στόχους για το 2018 και εμφανώς συγκινημένος εγκαινίασε το νέο χώρο του γραφείου, το οποίο αποτέλεσε ορόσημο στην επαγγελματική του πορεία καθώς παρέμεινε στον χώρο για τουλάχιστον 15 χρόνια ως Agency της ΑΧΑ Ασφαλιστικής. Επιπλέον ευχαρίστησε όλους τους φίλους, συνεργάτες και τις εταιρείες που εδώ και 4 χρόνια στηρίζουν το όραμα της MLP και βοηθούν ο καθένας με την σειρά του για να μεγαλώσει το οικογενειακό κλίμα με την είσοδο νέων συνεργατών. Τέλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά δίνοντας ώθηση και κίνητρο στους νέους ανθρώπους να οραματιστούν και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *