«Κουτιά Αγάπης» από την ΑΧΑ Ασφαλιστική για το ίδρυμα Αδελφότης Αγία Άννα

Η Εθελοντική Ομάδα της ΑΧΑ, λαμβάνοντας υπόψη το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε, αποφάσισε να εγκαταστήσει στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας «Κουτιά Αγάπης», προσκαλώντας με αυτό τον τρόπο τους ανθρώπους της να χαρίσει ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη, ειδή προσωπικής υγιεινής και άλλα μη ευπαθή προϊόντα, σε όσους τα χρειάζονται.

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας, αφού ήρθαν σε επαφή με αρκετά Ιδρύματα και μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, ώστε τα αντικείμενα να προσφερθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη, κατέληξαν στο ίδρυμα Αδελφότης Αγία Άννα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Πρόσφατα η κυρία Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, και οι υπεύθυνες για τη συγκεκριμένη δράση κ.κ. Μαρία Γιαννουσά και Μαρία Κόντου επισκέφτηκαν το χώρο του ορφανοτροφείου και γνώρισαν τον πρόεδρό του κ. Στεργίου. Το ίδρυμα φιλοξενεί 25 κορίτσια ηλικίας 3-18 χρονών, τα οποία προέρχονται από οικονομικά άπορες οικογένειες, οικογένειες με κοινωνικά προβλήματα ή είναι ορφανά. Στα 40 χρόνια λειτουργίας τους έχει εξασφαλίσει στέγη, διατροφή, ένδυση, υγειονομική περίθαλψη και εκπαίδευση σε πάνω από 25 παιδιά.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στο ορφανοτροφείο την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *