Κρίσιμες ώρες για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Σε μεγάλο Ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται από τα μέσα Οκτωβρίου ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που στο παρελθόν υπήρξε εμβληματική επιχειρηματική  μορφή και στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα zougla.gr  ο επιχειρηματίας  υπέφερε από συνεχείς ουρολοιμώξεις, ωστόσο το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και για το οποίο εισήλθε για νοσηλεία είναι ένα αιμάτωμα που παρουσιάστηκε στον εγκέφαλο. Η τελευταία φορά που συνεργάτες και φίλοι του ήρθαν σε επαφή μαζί του ήταν η 10η Οκτωβρίου. Τότε είχε απόλυτη επαφή με το περιβάλλον. Όπως αναφέρουν ωστόσο πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον του, τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει συχνές και μακράς διάρκειας απώλειες μνήμης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σημειώνει η ιστοσελίδα, οι μόνοι που είχαν και έχουν άμεση πρόσβαση στον επιχειρηματία, ο οποίος νοσηλεύεται στον 6ο όροφο του νοσοκομείου «Υγεία», είναι η κόρη του Μαρία, ο σύζυγός της Αριστοτέλης Τζιαμπίρης και τρία στελέχη της εταιρείας DEMCO.

Εδώ να σημειώσουμε ότι πρόσφατα μεταβιβάστηκε το 49% που κατείχε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha σε εταιρία του ομίλου Βαρδινογιάννη, που κατέχει από το καλοκαίρι το 51% των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο επιχειρηματίας, σήμερα, είναι ένας από τους βασικούς μετόχους της Ασφαλιστικής Εταιρίας Prime Insurance με έδρα την Κύπρο και υποκατάστημα στην Ελλάδα, παράλληλα μέσω της εταιρίας Demco έχει την online και direct ασφαλιστική πλατφόρμα myDirect Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *