Κυκλοφορεί νέο τεύχος του περιοδικού «ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ»


Κυκλοφορεί νέο τεύχος του περιοδικού «ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ»Με αφορμή την κυκλοφορία νέου τεύχους του Περιοδικού “Διασφαλίζω” η  ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ αναφέρει τα παρακάτω: 

Στο Editorial, η Πρόεδρος κυρία Δήμητρα Λύχρου, «δείχνει» το δρόμο για την δημιουργία ή την αφύπνιση της ασφαλιστικής συνείδησης στον πολίτη – καταναλωτή και επισημαίνει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το πετύχουμε.

Η χρονική συγκυρία είναι καλή, οι συνθήκες έχουν δημιουργηθεί και ωριμάσει, και πάνω απ’ όλα η θέληση μας είναι ισχυρή για να δημιουργήσουμε τη στερεή βάση πάνω στην οποία θα αναπτυχθεί περισσότερο ολόκληρη η Ασφαλιστική Αγορά! 

Παρουσιάζεται η έντονη διαμαρτυρία μας για τη στάση της ΝΝ απέναντι σε συναδέλφους, και για την προσπάθεια της Εταιρείας να καταργήσει όσα με δίκαιο τρόπο πετύχαμε για τον κλάδο μας, με τον νέο Νόμο 4583/2018. Η πάγια θέση μας, είναι απλή και σταθερή, «η τήρηση του νόμου είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων μας»! 

Το κανονιστικό πλαίσιο και η χρήση εντύπων, παρουσιάζεται στη συνέχεια από το νέο Μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου, κ. Κώστα Γρηγορόπουλο, ο οποίος προτείνει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις υποχρεώσεις ως ευκαιρία ανάδειξης του θεσμού και του ρόλου των Ασφαλιστικών Πρακτόρων! 

Παρουσιάζονται ακόμη θέματα από την Ευρωπαϊκή Αγορά – BIPAR, μια πρωτοβουλία των Lloyds για τους «δυσασφάλιστους» κινδύνους, το come back της «συνδικαλιστικής..» Θεσσαλονίκης, και αλλά νέα από την τρέχουσα επικαιρότητα.! Τέλος σας προτρέπουμε όλους, να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε  το ερωτηματολόγιο, και να χρησιμοποιείτε τα προσυμβατικά, υποχρεωτικά εκ του νόμου έγγραφα, υποδείγματα των οποίων στείλαμε σε όλα τα Μέλη!

Διαβάστε ηλεκτρονικά το νέο τεύχος εδώ Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *