Κων. Φωτόπουλος: Εφαλτήριο για περαιτέρω ανάπτυξη η κερδοφόρος πορεία της Daedalus το 2019

Εφαλτήριο για περαιτέρω ανάπτυξη αποτελεί η κερδοφόρος πορεία που κατέγραψε η Daedalus το 2019 και αποτελεί απόρροια σωστού σχεδιασμού, δομημένου πλάνου ενεργειών και συλλογικής δουλειάς.

Η εταιρεία το 2019 είχε επιπλέον κέρδος από καθαρές προμήθειες 170.000 ευρώ, με την συνολική παραγωγή να σημειώνει κατακόρυφη άνοδο. Ταυτόχρονα η εταιρεία επέκτεινε ακόμα περισσότερο τις συνεργασίες της σε όλη την Επικράτεια, εντάσσοντας στην ομάδα της επαγγελματίες με εξειδίκευση και τεχνογνωσία.

Όπως αναφέρει ο κ. Φωτόπουλος Κωνσταντίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Daedalus «Θέλουμε κάθε περίοδος που ολοκληρώνεται να βελτιστοποιούμε όλες τις διαδικασίες μας και να αξιοποιούμε εργαλεία με προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Στο πλαίσιο αυτό η Daedalus έχει σχεδιάσει δύο εξαιρετικά σημαντικές ενέργειες που είναι εν εξελίξει στο 2020. Η μία αφορά συνεργασία με ηλεκτρονική τράπεζα και η άλλη την εξαγορά άνω του 60% μεριδίου start-up εταιρείας μέχρι τέλος Ιουνίου. Αυτό το στοιχείο μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και παίζει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους συνεργάτες και ακόμα πιο ευχαριστημένους πελάτες μας».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *