Μέσα στον Απρίλιο του 2017 οι διαδικασίες συγχώνευσης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με την ERGO

Το σημαντικό βήμα για την συγχώνευση της ΑTE Ασφαλιστικής με την ERGO αναμένεται να γίνει μέσα στον Απρίλιο του 2017 με την ενοποίηση των μηχανογραφικών συστημάτων των δύο εταιριών.

Δείτε σχετική εγκύκλιο της εταιρίας προς τους συνεργάτες της:

Όπως έχει γίνει γνωστό, από 01/08/2016, ανακοινώθηκε και επίσημα το deal μεταξύ των εταιριών ΑΤΕ Ασφαλιστικής και ERGO.

To στάδιο της ομαλής μετάβασης συνεργατών και πελατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κάτω από την στέγη της ERGO φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του. Αυτό σημαίνει ότι πλέον τα μηχανογραφικά συστήματα των δύο εταιριών έχουν συγχωνευθεί και η αρχή της κοινής πορείας έχει υπολογιστεί για την 1η Απριλίου 2017.

Έχει διασφαλιστεί η σωστή μετάπτωση ΟΛΩΝ των συμβολαίων από το ένα σύστημα στο άλλο, και από την 1η Απριλίου 2017 τα συμβόλαια των καταναλωτών θα εκδίδονται από το σύστημα της ERGO πλέον με τις ίδιες καλύψεις που είχαν επί ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

Επίσης, μέχρι την 31/03/2017 το σύστημα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής θα εκδίδει κανονικά συμβόλαια όλων των κλάδων (ανανεώσεις και πρωτασφαλίσεις) τα οποία στην λήξη τους θα μεταπίπτουν στο σύστημα της ERGO.

Από την πλευρά μας έχει γίνει όλη η απαραίτητη προεργασία (τόσο στο κομμάτι της συνεργασίας μας όσο και στο κομμάτι των συμβολαίων) ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά το μεταβατικό στάδιο του Απριλίου.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *