Μέχρι τις 28 Μαρτίου 2019 ισχύουν οι καλύψεις στην ασφαλιστική Qudos.Σημαντική Ενημέρωση

Στην ιστοσελίδα της Qudos Ελλάς Ε.Π.Ε έχουν αναρτηθεί σημαντικές πληροφορίες για ασφαλισμένους στην εταιρία στην Ελλάδα
Συγκεκριμένα η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα αναφέρει :

Σας ενημερώνουμε ότι η Qudos Insurance A/S τέθηκε υπό ασφαλιστική εκκαθάριση, με απόφαση της Εποπτικής Αρχής της Δανίας (Danish Financial Supervisory Authority), στις 20 Δεκεμβρίου 2018.
Η Qudos Ελλάς Ε.Π.Ε, ως Ειδικός Αντιπρόσωπος Ζημιών της Qudos Insurance A/S στην Ελλάδα, λειτουργεί ως εκπρόσωπος του Ταμείου Εγγυήσεων της Δανίας και του ασφαλιστικού εκκαθαριστή.
Σε άλλο σημείο επισημαίνει :
Ποια είναι η εταιρεία Qudos Insurance A/S και τι ακριβώς συνέβη;
Η εταιρεία Qudos Insurance A/S είναι ασφαλιστική εταιρεία από τη Δανία και δραστηριοποιείτο στην Ελλάδα με το καθεστώς της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών. Φορολογική και ειδική αντιπρόσωπος ζημιών της εταιρείας Qudos Insurance A/S είναι η εταιρεία Qudos Ελλάς Ε.Π.Ε.
Την 20η Δεκεμβρίου 2018 η εταιρεία τέθηκε σε καθεστώς ασφαλιστικής εκκαθάρισης και την 28η Δεκεμβρίου 2018 δημοσιεύτηκε η σχετική απόφαση του Ναυτικού και Εμπορικού Ανώτατου Δικαστηρίου της Κοπεγχάγης της Δανίας.
Ο δικηγόρος Boris Frederiksen (Μπόρις Φρεντέριξεν), ορίστηκε ως ασφαλιστικός εκκαθαριστής από το Ανώτατο Δικαστήριο.
Η εξέλιξη αυτή έχει ως συνέπεια μία σειρά αλλαγών στην ασφαλιστική σας σύμβαση.
Μέχρι πότε ισχύει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μου;
Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας λήγει τρεις (3) μήνες μετά τη δημοσίευση της απόφασης στη Δανική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, που έλαβε χώρα την 28η Δεκεμβρίου 2018.
Αυτό σημαίνει ότι η ασφαλιστική σας σύμβαση λύεται αυτοδίκαια στις 28 Μαρτίου 2019 και δεν είναι σε ισχύ καμία κάλυψη του συμβολαίου σας στην Qudos Insurance A/S .
Σχετικά με τις απαιτήσεις σας που πηγάζουν από ασφαλιστήριο συμβόλαιο της Qudos Insurance A/S και τις αποζημιώσεις υπογραμμίζει:
Πώς θα καλυφθεί η πιθανή απαίτησή μου από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της εταιρείας Qudos Insurance A/S;
Το Ταμείο Εγγυήσεων της Δανίας υπεισέρχεται άμεσα στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της Qudos Insurance A/S, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να αποζημιώσει τους δικαιούχους αποζημίωσης. Το Ταμείο Εγγυήσεων της Δανίας θα καλύψει την αποζημίωσή σας είτε ως τρίτος ζημιωθείς από τροχαίο ατύχημα (υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων από τροχαίο ατύχημα) είτε ως ασφαλισμένος- δικαιούχος αποζημίωσης δυνάμει του ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτου σας, συμπεριλαμβανομένων των προαιρετικών καλύψεων (ασφάλιση πυρκαγιάς, ασφάλιση φυσικών φαινομένων, ασφάλιση από χαλάζι, ασφάλισης ολικής και μερικής κλοπής, ασφάλιση ιδιών ζημιών αυτοκινήτου, ασφάλιση θραύσης κρυστάλλων, ασφάλιση υλικών ζημιών από ανασφάλιστο όχημα, ασφάλιση αστικής ευθύνης από τη λειτουργία του οχήματος ως εργαλείου, προσωπικό ατύχημα οδηγού-ιδιοκτήτη, ασφάλιση νομικής προστασίας).
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το Ταμείο Εγγυήσεων της Δανίας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις (ζημιές) που προκύπτουν από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας και έχουν γεννηθεί έως και τις 11 Μαρτίου 2019 (τέσσερις εβδομάδες μετά την αποστολή της από 11-2-2019 επιστολής από τον ασφαλιστικό εκκαθαριστή).
Η αναγγελία απαίτησης θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν και το αργότερο έως 20 Ιουνίου 2019, μέσω της Qudos Ελλάς Ε.Π.Ε. (Ειδικής Αντιπροσώπου Ζημιών).
Για ολοκληρωμένη ενημέρωση κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδαΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *