Μήνυμα κοινής δράσης και οργάνωσης σε πανελλαδικό επίπεδο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Το μήνυμα ότι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μέσα από την συνεργασία και την ανάπτυξη κοινής οργάνωσης και δράσης επιδιώκουν την ανάδειξη του επαγγελματικού τους ρόλου αλλά και την καλύτερη εκπροσώπηση  και επίλυση των θεμάτων που τους απασχολούν, τόσο προς την πολιτεία όσο και τις ασφαλιστικές εταιρείες, έδωσαν σήμερα οι αιρετοί εκπρόσωποι τους από τα επιμελητήρια και τους συλλόγους όλης της χώρας, στην πρώτη Εθνική Συνδιάσκεψη του κλάδου.

Η συνδιάσκεψη πραγματοποιείται, από το πρωί, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με μαζική συμμετοχή των αιρετών ενώ κατά την έναρξη της διαδικασίας χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι  της κυβέρνησης και πολιτικών κομμάτων.

Ανοίγοντας την διαδικασία της συνδιάσκεψης, αλλά και στην συνέχεια στην κεντρική του ομιλία, ο πρόεδρος του ΕΕΑ και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων της χώρας,  Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρωτεργάτης στην ανάδειξη της συνεργασίας και της κοινής δράσης των φορέων, επεσήμανε την τεράστια σημασία της πρώτης πανελλαδικής συνδιάσκεψης και ανήγγειλε  δράσεις και πρωτοβουλίες που θα την καθιερώσουν ως θεσμό αλλά και θα συντονίσουν την εκπροσώπηση και παρέμβαση του κλάδου σε όλα τα ζητήματα.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι ομιλίες των αιρετών των δύο μεγαλύτερων επαγγελματικών επιμελητηρίων της χώρας, της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Λάσκος,και του Πειραιά, Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται με παρεμβάσεις και τοποθετήσεις επιμελητηρίων και συλλόγων.

Στην έναρξη της διαδικασίας χαιρετισμούς έκαναν η υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, διαβάστηκε μήνυμα του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ,  Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Επίσης χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Μίχαλος.

Εκ μέρους της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος χαιρετισμό έκανε ο αντιπρόεδρος της και CEO της Generali  κ. Πάνος Δημητρίου και η κ. Νάντια Σταυρογιάννη πρόεδρος τους ΕΙΑΣ.

Τέλος, παραβρέθηκε και έκανε σύντομο χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας της ΑΑΔΕ κ ΠιτσιλήςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *