Μαριάννα Πολιτοπούλου: “Θα μου λείψεις ΝΝ”

Η κ. Μαριάννα Πολιτοπούλου, CEO της NN HELLAS, πού σήμερα αποχωρεί από την εταιρία έκανε την παρακάτω ανάρτηση στη προσωπική της σελίδα στο linkedin :

“Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα με τη ΝΝ.
Ήταν μια μαθησιακή εμπειρία και ένα ικανοποιητικό ταξίδι σχεδόν 7 ετών. Είχα τη χαρά να γνωρίσω και να συνεργαστώ με καταπληκτικούς συναδέλφους και συνεργάτες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Μαζί μεταμορφώσαμε και αναγεννήσαμε την NN, την κορυφαία ξένη εταιρεία ασφάλισης ζωής στην Ελλάδα, σε εταιρεία πρότυπο και κορυφαίο εργοδότη. Από τότε που η NN Hellas II (πρώην Metlife) εντάχθηκε μαζί μας, έχω την τιμή να ηγούμαι της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας στη χώρα. Πέρα από τις στρατηγικές, οικονομικές, εμπορικές, επωνυμίες, πολιτιστικές και επιχειρησιακές επιτυχίες μας, είμαι ευγνώμων στους πελάτες, τους υπαλλήλους και τα δίκτυα πωλήσεών μας για το υψηλό ρεκόρ NPS του 4ου τριμήνου 2022 και τη βαθμολογία αφοσίωσης των εργαζομένων. Είναι το καλύτερο αποχαιρετιστήριο δώρο.
Είμαι ευγνώμων στην NN που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέρος της κοινότητας NN, να υπηρετήσω αυτήν την υπέροχη επωνυμία, έναν ουσιαστικό σκοπό και ισχυρές αξίες, τις αξίες μου.
Θα μου λείψεις ΝΝ!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Goodbye, Adieu, Adiós, ΑντίοΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *