Μεγάλη έρευνα της NN Hellas για την υγεία των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης

Η NN Hellas πραγματοποίησε μία έρευνα με κεντρικό θέμα τις καθημερινές συνήθειες των Ελλήνων και τον τρόπο διαχείρισης τους στα ζητήματα που αφορούν την Υγεία και τον τρόπο ζωής τους.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο με αντιπροσωπευτικό δείγμα 1500 ατόμων ηλικίας από 18 έως 60 ετών για λογαριασμό της εταιρείας και του Προγράμματος NN Direct Health από την IPSOS, το δεύτερο εξάμηνο του 2016. Ένα από τα πιο αισιόδοξα συμπεράσματα που προέκυψαν από την έρευνα υγείας είναι η στροφή προς την υγιεινή διατροφή και την φυσική άσκηση, ειδικά στους νέους 18-29.
Δεδομένων των καίριων ζητημάτων που θίγει η έρευνα, οι αναγνώστες μπορούν να αντλήσουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τις υπηρεσίες υγείας που χρησιμοποιούν και πόσο ικανοποιημένοι είναι από αυτές, τις καθημερινές τους συνήθειες με ειδική μνεία στο κάπνισμα, τον τρόπο ζωής των νέων ηλικίας 18- 29 ετών αλλά και της κρίσιμης ηλικίας 30 έως 45 ετών. Επίσης, μπορούν να πληροφορηθούν για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι Έλληνες από τη Δημόσια και την Ιδιωτική Ασφάλιση της χώρας, για την φροντίδα της Υγείας από άτομα διαφορετικών κοινωνικο-οικονομικών τάξεων και για την έμφαση που δίνουν οι γυναίκες στη φροντίδα της Υγείας τους σε σχέση με τους άντρες. Η έρευνα Υγείας που διεξάγεται από την NN Hellas και, συγκεκριμένα, στα πλαίσια του Προγράμματος Ασφάλισης Υγείας NN Direct Health, θα συνεχίσει να υλοποιείται και να δίνει χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες στους αναγνώστες για την Υγεία και τη φροντίδα της.

Μάθετε περισσότερα για την ασφάλεια υγείας NN Direct Health ή δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία της έρευνας για την Υγεία των Ελλήνων στη διεύθυνση:https://www.nndirect.gr/asfaleia-ygeias/erevna-ygeia-ellinwn.

ερευνα υγεια των ελληνωνΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *