Μεγάλη ασφαλιστική εταιρία συνεργάζεται με το “Facebook των πωλήσεων” στην Ελλάδα!


Η ελληνική ομάδα του trust and use, μίας διαδικτυακής πλατφόρμας, έχει στόχο να εξελιχθεί σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που θα προσφέρει στον χρήστη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να πάρει τη σωστή απόφαση για μία αγορά λαμβάνοντας υπόψιν και τις συμβουλές των γνωστών και φίλων του.
Το trust and use, στη νέα του μορφή, είναι διαθέσιμο -σε δοκιμαστική έκδοση- στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.trustanduse.com και όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα παγκοσμίως που χαρτογραφεί την αγορά για λογαριασμό του καταναλωτή και του παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να πλοηγηθεί εύκολα, online και offline, φιλτράροντας την πληροφορία και βρίσκοντας στοχευμένα αυτό που ζητά μέσω της ορθής κατηγοριοποίησης των υπηρεσιών και των προϊόντων που διατίθενται μέσα από την ιστοσελίδα. Μία σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με ότι αντίστοιχο υπάρχει είναι πως στο trust and use εμφανίζονται πολύ ψηλά οι αξιολογήσεις που κάνουν οι φίλοι και γνωστοί του χρήστη, έχοντας υπόψην του ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι τους οποίους εμπιστευόμαστε πολύ περισσότερο.
Ο στόχος για την Ελλάδα είναι, όπως αναφέρθηκε, μέχρι το τέλος του 2018 να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα το 30% των Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου. Αξίζει πάντως να επισημανθεί ότι ήδη έχουν ξεκινήσει συνεργασίες τόσο με εταιρείες όσο και οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως είναι ο δήμος Κηφισιάς. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς της Ελλάδος αλλά και με κορυφαία ασφαλιστική εταιρία της χώρας οι οποίες θα αξιοποιήσουν την πλατφόρμα του trust and use με σκοπό την προώθηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω των μοντέλων επιβράβευσης των πελατών τους. Οι εν λόγω συνεργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν μετά τον Σεπτέμβριο του 2018.

Με πληροφορίες από το cnn.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *