Μεγάλη επιτυχία στον 3ο Spetses mini Marathon με τη Χρυσή Χορηγία της ING

Για τρίτη συνεχή χρόνια, η ING ήταν ο Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης Spetses mini Marathon, που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Οκτωβρίου στο όμορφο νησί των Σπετσών.

Στα πρότυπα της προηγούμενης χρονιάς, η φετινή διοργάνωση περιελάμβανε, εκτός από τους αγώνες δρόμου 5 και 26 χιλιομέτρων, κολυμβητικό αγώνα του διάπλου Σπετσών-Κόστα 2,5 και 5 χιλιομέτρων, παιδικό κολυμβητικό αγώνα 100 μέτρων καθώς και παιδικό αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων.
Ο 3ος Spetses mini Marathon είχε χιλιάδες συμμετοχές, καθώς πάνω από 3.200 άτομα έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα. Στο γραφικό νησί των Σπετσών βρέθηκαν συνολικά περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι και απόλαυσαν την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση με καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες.
Ο αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της ING με τίτλο «Ζήσε Υπεύθυνα», καθώς προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής, τη διατήρηση της υγείας και την ευρύτερη φιλοσοφία του «Live Well».
Ο CEO της ING Luis Miguel Gomez δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στην ING, Live Well σημαίνει υγεία, ευεξία, δύναμη, ζωή. Η φιλοσοφία αυτή γεννήθηκε από τη μακρά εμπειρία μας στον τομέα της ασφάλισης υγείας. Είμαστε υπερήφανοι χορηγοί αυτής της ξεχωριστής αθλητικής διοργάνωσης, αφού, άλλωστε, ο αθλητισμός, είναι στο DNA του παγκόσμιου οργανισμού μας». 09348
Στο πλαίσιο της Χρυσής Χορηγίας και εκφράζοντας έμπρακτα τη φιλοσοφία «Live Well» που πρεσβεύει, η ING προσέφερε σε όλους αγωνιζόμενους, αλλά και στους επισκέπτες του νησιού, ένα εντελώς δωρεάν check-up. Η προσφορά αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών υγείας της χώρας μας: τη Βιοϊατρική και τη Euromedica.
Η δυναμική προβολή της ING στις Σπέτσες ήταν ανάλογη του δυνατού brand name της, μεταφέροντας το μήνυμα για υγεία, ζωή, δύναμη και ευεξία. Οι παρευρισκόμενοι αναζήτησαν τα 3.000 καπέλα της ING για να προστατευτούν από το δυνατό ήλιο, τα οποία μοιράζονταν από το εταιρικό περίπτερο. Τέλος, οι 3.000 πετσέτες της ING ανακούφισαν τους αθλητές από τον ιδρώτα της προσπάθειας, και έγιναν το πιο πολυπόθητο αντικείμενο της ημέρας μετά.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η θεσμοθετημένη πλέον ING Running Team, που αποτελείται από τους υπαλλήλους των κεντρικών γραφείων αλλά και στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων. Η ING Running Team συγκέντρωσε περισσότερα από 90 μέλη και ήταν η μεγαλύτερη ομάδα σε πλήθος συμμετεχόντων στη διοργάνωση.
Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ING «Ζήσε Υπεύθυνα» σχεδιάζεται και υλοποιείται στην Ελλάδα σε απόλυτη αρμονία με τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες του παγκόσμιου οργανισμού ING. Ο Όμιλος ING στηρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως τους «ING NewYork Marathon», «ING Miami Marathon» και «ING Europe Marathon», με τους οποίους έχει συνδεθεί άμεσα η επωνυμία της.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *