Μεγάλη συμμετοχή στα σεμινάρια επανεκπαίδευσης συνεργατών της NP Ασφαλιστική

Ολοκληρώθηκαν ήδη τα Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης για τον τομέα Γ’ 2018
Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης για τον Τομέα Γ’ του έτους 2018, με θέμα : “Συναισθηματική Νοημοσύνη & Πρακτική της Διαπραγμάτευσης” από την «NP Aσφαλιστική», που διεξήχθησαν στο Μαρούσι, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Αλεξανδρούπολη, τα Γιάννενα, την Πάτρα, την Σπάρτη και την Χαλκίδα, με την παρουσία άνω των 500 Συνεργατών της Εταιρίας.

Η Εταιρία ολοκλήρωσε όλη την σειρά των Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης & Επαναπιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για τους 3 υποχρεωτικούς Τομείς του έτους 2018, με 40 εκπαιδευτικές συναντήσεις συνολικής διάρκειας 200 ωρών και άνω των 1.500 συμμετοχών.

Η «NP Ασφαλιστική» δίνει ιδιαίτερη σημασία στον θεσμό της εκπαίδευσης, όχι μέσα από την θεσμική υποχρέωση που επέβαλε η Τράπεζα της Ελλάδος στα σεμινάρια επανεκπαίδευσης, αλλά κυρίως από μία βαθύτατη υπευθυνότητα απέναντι στον Επαγγελματία Ασφαλιστή και Συνεργάτη της Εταιρίας.

Ο ρόλος της εκπαίδευσης για την «NP Ασφαλιστική» είναι να προσφέρει υψηλή κατάρτιση στον επαγγελματία συνεργάτη της και να του παρέχει όλες τις απαραίτητες πρακτικές και επαγγελματικές εμπειρίες για να πετύχει υψηλότερα παραγωγικά αποτελέσματα, δημιουργώντας ένα απόλυτα ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο.

Επαναληπτικά Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης για τα Έτη 2015 -2018
Μέσα από το συναίσθημα της ευθύνης προς το δίκτυο της, η Εταιρία διοργάνωσε επαναληπτικά σεμινάρια για όλους τους Τομείς των προηγουμένων ετών, όπου ορισμένοι συνεργάτες δεν είχαν παρακολουθήσει και δεν είχαν την απαραίτητη πιστοποίηση.

Τα σεμινάρια είναι προγραμματισμένα να γίνουν στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στόχος είναι κανένας Συνεργάτης της Εταιρίας να μην έχει ούτε μια εκκρεμότητα από τα απαραίτητα Πιστοποιητικά Επαναπιστοποίησης Γνώσεων.

Προετοιμασία του Νέου Προγράμματος Επανεκπαίδευσης για το 2019
Η «NP Aσφαλιστική» έχει ήδη προετοιμάσει την ύλη και αναμένει την έγκριση από την Δ.Ε.Ι.Α. για τα νέα σεμινάρια επανεκπαίδευσης του έτους 2019.

Σύντομα θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση της Εταιρίας προς το Δίκτυο Συνεργατών της για την θεματολογία και το πρόγραμμα των σεμιναρίων για το 2019, καθώς αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον για τις συμμετοχές της νέας χρονιάς.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *