Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε ζημιές 10 εκατ. δολαρίων και μηνύει την εταιρία του bar που της έδωσε το αλκοόλ

Μια Καναδή που προκάλεσε ζημιές 10 εκατ. δολαρίων αφού οδηγούσε μεθυσμένη, έπεσε σε σπίτι και προκάλεσε έκρηξη, τώρα μηνύει τον χώρο της συναυλίας που είχε πάει και καταναλώσει το αλκοόλ ισχυριζόμενη ότι φταίνε οι ιδιοκτήτες του μπαρ ώστε να μοιραστούν οι αστικές ευθύνες  που αντιμετωπίζει για τις ζημιές που προκάλεσε. 

Η Daniella Leis αντιμετωπίζει μια σειρά από αστικές αγωγές σε σχέση με το δυστύχημα της Woodman Avenue και λέει ότι η Ovations Ontario Food Services θα πρέπει να μοιραστεί την αστική ευθύνη των ζημιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η αγωγή της αξίωσης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η εταιρία της σέρβιρε αλκοόλ, δεν παρακολουθούσε πόσο έπινε, την άφησε να πιει περισσότερο από όσο έπρεπε και την έδιωξε από το χώρο χωρίς να βεβαιωθεί ότι δεν επρόκειτο να οδηγήσει με προβλήματα .

Στην αγωγή αναφέρει ότι εταιρία Ovations Ontario έχει ευθύνη και δεν θα συνέβαινε το ατύχημα εάν η εταιρεία δεν είχε υποπέσει στην αμέλεια να της χορηγήσει αλκοόλ. 

Σύμφωνα με τη συμφωνημένη δήλωση των γεγονότων στην ποινική δίκη της, η Leis έπεσε με το όχημά της σε ένα σπίτι στη λεωφόρο Woodman, κόβοντας τη γραμμή φυσικού αερίου και προκαλώντας έκρηξη που κατέστρεψε ένα σπίτι και άφησε πολλά άλλα μη ασφαλή ή μη κατοικήσιμα.

Τον Οκτώβριο του 2020,  ομολόγησε την ενοχή της σε τέσσερις κατηγορίες για εξασθενημένη οδήγηση που προκάλεσε σωματική βλάβη. Καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση τον Φεβρουάριο του 2021.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *