Μειώνονται θέσεις εργασίας στον ασφαλιστικό κλάδο;

  • Όπως προκύπτει από ανακοινώσεις και διαμαρτυρίες συλλόγων των εργαζόμενων στις ασφαλιστικές εταιρίες υπάρχουν καταγγελίες για απολύσεις και αλλαγές στις μορφές εργασίας απασχολούμενων στον ασφαλιστικό κλάδο.
  • Αν έχουν δίκιο που φωνάζουν οι συνδικαλιστές ή ασφαλιστικές που μειώνουν θέσεις εργασίας ή αλλάζουν μορφές απασχόλησης δεν είμαστε αρμόδιοι να το κρίνουμε.
  • Ωστόσο, όπου έχουν παρατηρηθεί τέτοια φαινόμενα είναι κυρίως σε μεγάλες ασφαλιστικές και πολυεθνικές οι οποίες αναπροσαρμόζουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια και αναθέτουν, κυρίως, εργασίες του τεχνολογικού τομέα εκτός εταιρίας. Αυτό δείχνει ότι στον κλάδο η εξέλιξη της τεχνολογίας επηρεάζει και την απασχόληση άσχετα με τα κέρδη των εταιριών. Παρ όλα αυτά οι απολύσεις αυτές είναι μικρές σε αριθμό και διάσπαρτες 
  • Εδώ ευλογούμε και τα γένια μας. Μας διαβάζουν παντού. Άμεσα μετά την ανάρτηση μας από αναδημοσιεύσεις από Ρουμανικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης  για τις παρεμβάσεις της τοπικής εποπτικής αρχής σε σχέση με την Euroins Ρουμανίας μας εστάλη από την εκεί εταιρία και η δική της ανακοίνωση.
  • Σωστή κίνηση και σύγχρονες μέθοδοι εταιρικής επικοινωνίας.
  • Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι ημεδαποί “δημοσιοσχεσίτες” που πιστεύουν ότι χτίζουν “οάσεις” προβολής τους ανακυκλώνοντας μεταξύ γνωστών και φίλων. Στην εποχή του Ιντερνετ οι πληροφορίες τρέχουν, δεν έχουν σύνορα και οι αναγνώστες είτε για θεματικές η μη ιστοσελίδες αναζητούν τον πλουραλισμό. Και οι μετρήσεις γράφουν!


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *