Με επιτυχία η εκδήλωση της ΑΧΑ για την πρόληψη του διαβήτη


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της ΑΧΑ για την πρόληψη του Διαβήτη για πελάτες, συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου, εργαζόμενους και παιδιά.

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική διοργάνωσε, σε συνεργασία με την Κάρτα Διαβήτη, εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση για τη σωστή διατροφή και την πρόληψη για τον Διαβήτη» την Τρίτη 11 Ιουνίου, στο Divani Caravel. Στη συνάντηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ, συμμετείχαν 300 πελάτες, συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου, εργαζόμενοι, καθώς και τα παιδιά τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από την κυρία Λένα Πλαΐτη, Επικεφαλής Επικοινωνίας της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, η οποία αναφέρθηκε στην αποστολή της Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ που είναι η οικοδόμηση μίας ισχυρότερης και ασφαλέστερης κοινωνίας, μέσω της εκπαίδευσης και της πρόληψης για τη μείωση κινδύνων. Συγκεκριμένα, στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση για την πρόληψη και για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου, η οποία απασχολεί περίπου 1.300.000 συμπολίτες μας και έχει ιδιαίτερα αυξητικές τάσεις. H κυρία Πλαΐτη ευχαρίστησε τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Κάρτας Διαβήτη, κυρία Αναστασία Καφούση, για την εξαιρετική συνεργασία.

Η κυρία Μαρία Ρίγλη, Εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, έκανε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα τέτοιων ενεργειών. Ο κύριος Δημήτρης Συκιώτης, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη, χαιρέτισε επίσης την εκδήλωση και τη συνεργασία της ΑΧΑ με την Κάρτα Διαβήτη.
Η κυρία Εύα Ντελιδάκη, δημοσιογράφος στο χώρο της Υγείας, έκανε το συντονισμό της εκδήλωσης και με την γνώστη προσέγγισή της κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο κύριος Αντώνης Λέπουρας, Ιατρός Παθολόγος, εξειδικευμένος στη διαβητολογία, Διευθυντής Β’ Παθολογικής κλινικής και Διαβητολογικού Τμήματος Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (Κλινικής Ψυχικού), εξήγησε με απλά λόγια τη νόσο του διαβήτη, παρουσίασε διάφορες έρευνες και το πλήθος των ανθρώπων που αναμένονται να πάσχουν από Διαβήτη. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία της πρόληψης, της σωστής διατροφής και της σωματικής άσκησης. Στη συνέχεια, ο κύριος Διονύσης Βλάχος, Γενικός Ιατρός, Επιστημονικός Διευθυντής του Ομίλου Eurodiet, ανέλυσε τις βασικές αρχές της σωστής διατροφής και έδωσε κατευθύνσεις για τις σωστές επιλογές στη διατροφή, με στόχο την προστασία της Υγείας μας. Επίσης, με την ουσιαστική συμβολή του διανεμήθηκαν οδηγοί διατροφής με ενδεικτικά μενού για κάθε γεύμα της ημέρας. Τέλος, η κυρία Χριστίνα Βλαχοπούλου, Κλινική Ψυχολόγος, πτυχιούχος Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *