Με ζημίες έκλεισε το 2020 για τους Lloyd’s . Στα 3,4 δισ £ οι καθαρές ζημίες λόγω Covid-19

Οι Lloyd’s ανακοίνωσαν σήμερα  συνολικές  ζημίες ύψους 0,9 δισεκατομμυρίων £ για το 2020 ( έναντι κερδών 2,5 δισεκατομμυρίων £ το 2019  ), συμπεριλαμβανομένων των καθαρών ζημιών COVID-19 ύψους 3,4 δισεκατομμυρίων £ μετά  από την ανάκτηση των αντασφαλίσεων.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση τους, καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020, οι Lloyd’s παρείχαν σημαντική υποστήριξη στους πελάτες τους σε όλο τον κόσμο που επηρεάζονται από την πανδημία COVID-19, και οι  προβλέψεις πληρωμών σε  πελάτες  θα φτάσουν τα 6,2 δισεκατομμύρια £.

Ο John Neal, Διευθύνων Σύμβουλος των Lloyd, δήλωσε: «Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά που χαρακτηρίστηκε από μια παγκόσμια κρίση υγείας που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ, οι Lloyd συνέχισαν να υποστηρίζουν τους πελάτες τους με πληρωμές που αναμένεται να ανέλθουν συνολικά 6,2 δισ. £ από αξιώσεις για τον COVID19 Το έτος χαρακτηρίστηκε επίσης από υψηλή συχνότητα γεγονότων φυσικών καταστροφών καθώς  και  την επίσημη έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, προκαλώντας περαιτέρω απώλειες και αβεβαιότητα.”

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση στα αγγλικά εδώΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *