Με προσφορές εκπτώσεων ασφαλιστικές «καλωσορίζουν» τους ανασφάλιστους οδηγούς

Με προσφορές παλιές ή νέες, ασφαλιστικές εταιρίες μπαίνουν στο “κυνήγι” της ασφάλισης των ανασφάλιστων μετά τα πρόστιμα.


Με βάση τα πρώτα επίσημα στοιχεία (1.151.000 πιθανά ανασφάλιστα) και με το αλαλούμ για πρόστιμα σε ανύπαρκτα οχήματα ( λόγω κλοπής, καταστροφής, απόσυρσης , ή πληρωμής ασφαλίστρων χωρίς να έχει ενημερωθεί τα σύστημα) εκτιμάται ότι ο τελικός αριθμός των ανασφάλιστων θα φθάσει τις 800.000.
Με δεδομένο, ότι όσοι αποφασίσουν να συνεχίσουν να κυκλοφορούν και δεν καταθέσουν πινακίδες θα αναζητήσουν ασφάλιση στις υποχρεωτικές καλύψεις αστικής ευθύνης , πολλές ασφαλιστικές θα επιδιώξουν να κερδίσουν μερίδιο από αυτό τον στόλο και με προσφορές.
Είτε χρησιμοποιώντας υπάρχουσες προσφορές η ενεργοποιώντας νέες στα βασικά τους πακέτα οι ασφαλιστικές θα δελεάσουν τους ανασφάλιστους , καθώς αυτοί οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα αναζητήσουν τα χαμηλότερα ασφάλιστρα και τα μικρότερης διάρκειας συμβόλαια (πχ τρίμηνα) αφού είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν και το παράβολο των 250 ευρώ για να ασφαλιστούν.
Ηδη γνωστή εταιρία με μεγάλη παραγωγή στο αυτοκίνητο και πολυνακαλική προσφέρει από τις 9/6 μέχρι και τις 31 /7 /2017 έκπτωση 10% στα συμβόλαια 3μηνης διάρκειας και 5% στα συμβόλαια 6μηνης διάρκειαςPost Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *