Με 328.685 μοναδικούς χρήστες, με 533.072 συνδέσεις, και 773.146 προβολές σελίδων το 2019

Με 328.685 μοναδικούς Χρήστες, με 533.072 συνδέσεις, και 773.146 προβολές σελίδων, το 2019 ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε για την ασφαλιστική σας ενημέρωση το asfalisinet.gr.

Με καθαρά ειδησεογραφικό και ενημερωτικό περιεχόμενο και αποκλειστικά online ( χωρίς να είμαστε παρακλάδι και έντυπης έκδοσης) επικοινωνούμε την ασφάλιση, τις ασφάλειες και τις υπηρεσίες υγείας σε πολλούς και όλο και περισσότερους 

Τα στατιστικά μας, που δημοσιοποιούμε τακτικά, είναι αποκλειστικά από την έγκυρη μέτρηση Google Analytics φιλτραρισμένη και έγκυρη χωρίς “κλικ” ασανσέρ…bots κλπ.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους διαφημιζόμενους μας ( παλιούς και νέους) που στηρίζουν την ηλεκτρονική μας έκδοση και τους το ανταποδίδομαι…διευρύνοντας συνεχώς το αναγνωστικό μας κοινό ακολουθώντας όλους τους κανόνες της digital διαφήμισης για θεματικά site  με εμφανείς θέσεις προβολής και οχι banner-ταπετσαρίες . Και αυτό υποσχόμαστε και για τη νέα χρονιά βελτιώνοντας περιεχόμενο, με αμεσότητα και εγκυρότητα για “ό,τι συμβαίνει στην ασφάλιση και τις ασφάλειες”!   

Δουλειά μας είναι η ενημέρωση, αντικειμενικά, πλουραλιστικά, έξω από σκοπιμότητες για όλους τους επαγγελματίες της ασφάλισης και τους χρήστες της ασφάλισης και των υπηρεσιών της. 

Και έτσι πορευόμαστε…Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *