Με 400.000 ασφαλισμένους, σε Ελλάδα και Κύπρο, η Anytime σε νέα εποχή

Η νέα εποχή για την Anytime της Ιnteramerican, την πρώτη εταιρική online και direct πλατφόρμα ασφαλίσεων στην Ελλάδα,  ξεκίνησε παρουσιάζοντας  ένα ανανεωμένο website, προωθώντας νέες λύσεις σε προϊόντα και καλύψεις και αναπτύσσοντας νέες υπηρεσίες , εκτός της ασφάλισης, για τους πελάτες της.

Την παρουσίαση αυτής της νέας εποχής έκανε χθες, βράδυ, η εταιρία επισημαίνοντας  ότι ο επανασχεδιασμό της ταυτότητας και της εικόνας της Anytime την  φέρνει ακόμα πιο μπροστά, με στόχο να φέρει μια θετική αλλαγή στη ζωή των ανθρώπων, καθώς ασφάλεια δεν σημαίνει μόνο ετοιμότητα απέναντι στο αναπάντεχο, αλλά καθημερινή ηρεμία και σιγουριά.

Από στοιχεία που παρουσίασε η εταιρία, σήμερα, η Αnytime έχει  περίπου 360.000 πελάτες στην Ελλάδα , 25.000 πελάτες στην Κύπρο, ενώ συγκεντρώνει υψηλή ικανοποίηση πελατών που αγγίζει το 94%.

Ο CEO της Interamerican, Γιάννης Καντώρος, σε σύντομη ομιλία του, κατά την παρουσίαση της νέας εποχής με την  ανανεωμένη εταιρική και εμπορική ταυτότητα της Anytime, επεσήμανε το γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια, με συνολικά πέντε άτομα και σήμερα έχει εξελιχθεί και απασχολούνται σε αυτή πάνω από 100 άτομα.

Αυτό δείχνει,τόνισε, ότι  με μικρά καθημερινά βήματα  και πολύ πάθος προσπαθούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ώστε η Anytime να μπει σε κάθε σπίτι.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *