Μια ανερχόμενη “Δύναμις”, με παράδοση και εξέλιξη, στην ασφαλιστική αγορά

H ελληνική ασφαλιστική αγορά μπορεί να έχει εισέλθει σε φάση συγκέντρωσης σε πολυεθνικούς ασφαλιστικούς ομίλους  και επενδυτικά Funds αλλά ελληνικές  ασφαλιστικές εταιρίες με παράδοση και συνέχεια στην εξέλιξή τους είναι ένα αντίβαρο στον ανταγωνισμό.

Αντίβαρο που οι  καταναλωτές και οι διαμεσολαβούντες στην ασφάλιση μπορούν να εμπιστευτούν και να διατηρήσουν.

Μια από αυτές τις εταιρικές παρουσίες στην αγορά είναι και η Δύναμις Ασφαλιστική.

Η εταιρία ιδρύθηκε από την επιχειρηματική οικογένεια Καρακώστα που ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα ενάμιση αιώνα πριν με την ίδρυση της ΓΕΝΚΑ. Από το  1934 εισήλθε επιχειρηματικά στον ασφαλιστικό κλάδο και το 1977 ΄ίδρυσε την Δύναμις Ασφαλιστική. 

Από τις αρχές του 2000 μέχρι και σήμερα η εταιρία αναπτύσσεται συνεχώς και εξελίσσεται  με ευρεία γκάμα προϊόντων στις γενικές ασφαλίσεις με βασικό άξονα στην διανομή τα φυσικά δίκτυα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Από πέρυσι με αλλαγές στον διοικητικό της κορμό έρχεται να καθιερωθεί ακόμη περισσότερο στον ασφαλιστικό κλάδο  διευρύνοντας και την αναγνωρισιμότητα του brand name της 

Πρόσφατα ανακοίνωσε και προχώρησε στην σύσταση Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης (TAE) και συγκεκριμένα του ΤΑΕ Δύναμις Ασφαλιστική- ΓΕΝΚΑ.

Εδώ να σημειώσουμε ότι από πέρυσι CEO της Δύναμις Ασφαλιστική είναι ο, κ. Ιωάννης Τζανάκος, (κεντρική φωτογραφία δεξιά) που είναι και γενικός γραμματέας της θεσμικής Ένωσης των Επαγγελματικών Ασφαλιστικών Ταμείων (ΕΛΕΤΕΑ) Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *