Μινέττα Ασφαλιστική : Διαχρονική, σύγχρονη, με υπεραξίες για ασφαλισμένους και συνεργάτες

Η Ευρωπαϊκή Ένωση-Ασφάλειαι Μινέττα είναι  μια από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα αφού συμπληρώνει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας. 

Ιδρυτής της εταιρίας υπήρξε ο Παναγιώτης Μινέτας η οικογένεια του  οποίου δραστηριοποιείτο στον κλάδο των ασφαλειών από τα τέλη της δεκαετίας του 1950,ενώ, Ο  Παναγιώτης Μινέτας ανέλαβε το ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο του πατέρα του, Γεωργίου, το 1959 και αντιπροσώπευε την Αγγλική εταιρία Licences and General όπως και τους Brokers του Lloyd’s Harrington Austin.  Έτσι, έχοντας ως εργαλείο την πλούσια πείρα του, ίδρυσε (το 1973) την Ευρωπαϊκή Ένωση- ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

Σήμερα  οι μέτοχοι της Εταιρίας, η οικογένεια Θεοχαράκη, έχοντας ενστερνιστεί τις αξίες, το όραμα και τους στόχους του ιδρυτή, διασφαλίζουν με τον ίδιο ζήλο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ από το ξεκίνημά της, στηρίζει τις δραστηριότητες της σε ένα τρίπτυχο επαγγελματικών αξιών:

  • Σαφήνεια στους όρους του ασφαλιστικού προγράμματος
  • Προσωπικές σχέσεις
  • Ταχύτητα στην αποζημίωση

Η ΜΙΝΕΤΤΑ προσφέρει ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά προγράμματα για κάθε κίνδυνο. 

Έχει μακρόχρονη παράδοση στον Κλάδο Αυτοκινήτου ενώ ασχολείται με επιτυχία και με όλους τους Γενικούς Κλάδους (Περιουσίας, Μεταφορών, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Σκαφών Αναψυχής, Τεχνικών Ασφαλίσεων). Σημαντική είναι επίσης η δραστηριοποίηση της Εταιρείας στους Κλάδους Ζωής και Υγείας, όπου παρέχει πληθώρα προτάσεων για ασφαλίσεις ζωής, οικογενειακής προστασίας αλλά και νοσοκομειακής / εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.

Σε όλα της τα προγράμματα προσφέρει πλήρεις αλλά και πρωτοποριακές καλύψεις, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες των καταναλωτών. Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που λαμβάνει από τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της, επιζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών που τους προσφέρει.

Η Εταιρία απασχολεί περισσότερους από 160 εργαζόμενους στα γραφεία της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης. Διαθέτει τα προϊόντα της μέσω ενός αξιόπιστου δικτύου 1.200 και πλέον επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (ασφαλιστικοί σύμβουλοι, ασφαλιστικά πρακτορεία και μεσίτες ασφαλίσεων) σε όλη την Ελλάδα, και έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με διεθνούς εμβέλειας αντασφαλιστικές εταιρείες.

Κύριο μέλημα της ΜΙΝΕΤΤΑ είναι να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της, αντιμετωπίζοντας τον καθένα ως ξεχωριστή οντότητα. Η ΜΙΝΕΤΤΑ διατηρεί το ανθρωποκεντρικό της πρόσωπο και προχωράει με σιγουριά προς το μέλλον.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ καινοτομεί  στην εποχή της τεχνολογίας 

Η MINETTA ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής και της τεχνολογίας έχει θέσει σε λειτουργία σύγχρονα ψηφιακά  εργαλεία για τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της.

Με την ψηφιακή πύλη MYMINETTA  δίνει την δυνατότητα στους ασφαλισμένους της Απλά, Γρήγορα και Κάθε στιγμή , να δουν τα συμβόλαιά τους, να εκτυπώσουν αντίγραφά τους, να ενημερωθούν για τις ημερομηνίες πληρωμής των ασφαλίστρων τους, να μάθουν για την πορεία της αποζημιωσή τους, να εξοφλήσουν τα ασφάλιστρά τους online.

H εφαρμογή ΜΙΝΕΤΤΑ APP προσφέρει στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε ένα πλήθος χρήσιμων υπηρεσιών. «Κατεβάζοντας» δωρεάν την εφαρμογή – διαθέσιμη σε android και ios – οι χρήστες μπορούν να εξυπηρετηθούν για τα παρακάτω:

Αναφορά Ατυχήματος

• Άμεση κλήση τηλεφωνικού κέντρου της Εταιρίας για φροντίδα ΜΙΝΕΤΤΑ, οδική βοήθεια.

Χρήσιμα

• Τηλέφωνα επικοινωνίας και links πρώτης ανάγκης για τους ασφαλισμένους.

Κάρτα Προνομίων MINETTA

• Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

• Αναλυτική αναφορά προνομίων

Χάρτης συνεργείων

• Αναζήτηση συνεργαζόμενων συνεργείων ανά μάρκα οχήματος ή και περιοχή.

• Περιγραφή παροχών συνεργείων

Ενημερώσεις

• Νέα για ασφαλιστικά προγράμματα και δραστηριότητες τις ΜΙΝΕΤΤΑ.

Πληρωμές

• Σύνδεση με ιστοσελίδα pay.minetta.gr για ηλεκτρονικές πληρωμές ασφαλίστρων με κάρτα και με δυνατότητα άτοκων δόσεων.

MyMinetta

• Σύνδεση με την πύλη ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων my.minetta.gr για άμεση πρόσβαση σε συμβόλαια, ειδοποιήσεις κ.λπ.

Ηλεκτρονικός προασφαλιστικός έλεγχος

• Δυνατότητα αποστολής φωτογραφικού υλικού και video για την ταχύτερη διεκπεραίωση της διαδικασίας προασφαλιστικού ελέγχου οχημάτων

Επίσης διαθέτει την εφαρμογή MΙΝΕΤΤΑ DRIVE (mobile app) με την υποστήριξη της Σχολής Οδικής Συμπεριφοράς (Σ.Ο.Σ.) του ΙΑΒΕΡΗ που μπορεί να κατεβάσουν χωρίς χρέωση όλοι οι οδηγοί  και να απολαύσουν την οδήγηση, απλά, διασκεδαστικά και με ασφάλεια!Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *