Μινέττα Ασφαλιστική και Ευρωκλινική ασφάλισαν τα μέλη του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΔΕΗ


Ένα νέο, πρωτοποριακό μοντέλο ασφάλισης για τα μέλη του, με στόχο την εξασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης με πολύ χαμηλό κόστος ανακοίνωσε ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Προσωπικού ΔΕΗ σε συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής και τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, σε σχετική συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2018 στο Ινστιτούτο Παστέρ παρουσία εκπροσώπων των οργανισμών.
Συγκεκριμένα, από 1η Δεκεμβρίου 2018 ενεργοποιείται το Ομαδικό Πρόγραμμα Ιδιωτικής Ασφάλισης το οποίο προσφέρει στα μέλη του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού της ΔΕΗ πρόσβαση σε σημαντικές παροχές υγείας, υψηλών προδιαγραφών, με άκρως προνομιακή τιμή, και με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους και παροχές.
Τα ασφαλιζόμενα μέλη του προγράμματος με μηνιαίο ασφάλιστρο 20€ μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές παροχές υγείας όπως: κάλυψη έως 30.000€ ετησίως για νοσηλεία σε σημαντικές Ιδιωτικές Κλινικές (Όμιλος Ευρωκλινικής, Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, Όμιλος Βιοκλινικής) ή/και σε Δημόσια Νοσοκομεία, ιατρικές επισκέψεις & διαγνωστικές εξετάσεις σε Πανελλαδικό Δίκτυο σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, δωρεάν κάλυψη επειγόντων περιστατικών, μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου σε διαγνωστικές εξετάσεις με χρήση ΕΟΠΥΥ κ.ά.
Ο κος Γιάννης Αβραμίδης, Πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ δήλωσε: «Η έννοια του Συνεταιρισμού είναι η προσφορά υπηρεσιών στα μέλη του με πολύ προνομιακούς όρους που δεν μπορούν να αποκτήσουν μόνοι τους. Με τη τεχνογνωσία του Ομίλου της Ευρωκλινικής και τη συνεργασία της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής σχεδιάσαμε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό ασφαλιστικό πακέτο παροχών υγείας το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στα μέλη μας και στα εξαρτώμενα αυτών μέλη –συζύγους και τέκνα- ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις, μέσω του ιδιωτικού φορέα υπηρεσιών υγείας, δημιουργώντας ένα 2ο σημαντικό πυλώνα ασφάλισης, ο οποίος προσελκύει καθημερινά νέα μέλη. Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο τα μέλη μας θα μπορέσουν να ανακτήσουν μέρος των παροχών που έχασαν μέσα στα χρόνια της κρίσης».
Ο κος Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής δήλωσε «Στρατηγική προτεραιότητα για τον Όμιλο Ευρωκλινικής είναι η καινοτομία και η πρωτοπορία, συμμετέχοντας και δημιουργώντας από κοινού tailor-made λύσεις και προγράμματα για οργανισμούς, όπως ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Προσωπικού της ΔΕΗ, που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στα μέλη τους εναλλακτικές στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου. Οι κλινικές μας, στρατηγικά τοποθετημένες στο κέντρο της Αθήνας, είναι σε θέση να προσφέρουν ολοκληρωμένες και προσιτές λύσεις υγείας, για όλη την οικογένεια, μέσα από σύγχρονες δομές και ιατρικές υπηρεσίες αιχμής»
Εκ μέρους της ΜΙΝΕΤΤΑ ο κ. Γιώργος Μινέτας, Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, ανέφερε «Οι πολίτες, όπως και οι ασφαλισμένοι μεγάλων
οργανισμών στρέφονται πλέον και σε εναλλακτικές λύσεις για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών υγείας τους. Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική αγκαλιάζει πρωτοβουλίες όπως αυτή του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού της ΔΕΗ και συνεισφέρει με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα – προσφέροντας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης.»

Φωτογραφία:
Από αριστερά: Κώστας Μπερτσιάς, μέλος Δ.Σ. ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική Ιωάννης Αβραμίδης, Πρόεδρος Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ, Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής Ιωάννης Λάμπρου, Γεν. Γραμματέας Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *