ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Εκδήλωση βράβευσης συνεργατών στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη (Βίντεο)

H MINETTA Ασφαλιστική πραγματοποίησε, στους φιλόξενους χώρους του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη, εκδήλωση για τη βράβευση των συνεργατών της, οι οποίοι διακρίθηκαν κατά το έτος 2023.

Περισσότεροι από 50 συνεργαζόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που ξεχώρισαν για τα αποτελέσματα που πέτυχαν την προηγούμενη χρονιά, αλλά και συνεργάτες οι οποίοι διαχρονικά διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας τους με την Εταιρία, έλαβαν τιμητική βράβευση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης συμβολικά, για την έμπνευση που προσφέρει η προσπάθειά τους, δύο από τους αθλητές που υποστηρίζει η ΜΙΝΕΤΤΑ, η Πρωταθλήτρια της Πάλης – με διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο –  κ. Μαρία Πρεβολαράκη και ο Κολυμβητής Υπεραποστάσεων και κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες κ. Σπύρος Χρυσικόπουλος.    

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων κ. Ναταλία Γιαννιού (κεντρική φωτογραφία δεξιά) ενώ ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, (κεντρική φωτογραφία αριστερά) αφού ευχαρίστησε τους βραβευθέντες για την επίτευξη των στόχων τους, διαβεβαίωσε ότι η Εταιρία θα συνεχίσει να ανανεώνεται διαρκώς υποστηρίζοντας με κάθε δόκιμο τρόπο το ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Με αυτήν την πρακτική η ΜΙΝΕΤΤΑ θα εξακολουθήσει να αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για το δίκτυο, με προσανατολισμό στην ουσιαστική ασφαλιστική κάλυψη των αναγκών του κοινού και την άμεση, δίκαιη αποζημίωση.   

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.