Νέα έκδοση 2015 του βιβλίου του ΕΙΑΣ

Από τις αρχές Απριλίου θα είναι διαθέσιμο στο ΕΙΑΣ το νέο βιβλίο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών με τίτλο «Ιδιωτική Ασφάλιση» (450 σελίδων, έκδοση 2015).

Όπως σημειώνει στον πρόλογο του βιβλίου ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, στο εγχειρίδιο αυτό επιχειρείται μια συνολική θεώρηση όλων των θεμάτων που αφορούν στο σύγχρονο κόσμο της ασφαλιστικής αγοράς. Οι γρήγοροι ρυθμοί των αλλαγών και η πολυπλοκότητα που χαρακτηρίζουν τον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης τόσο σε εσωτερικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κατέστησαν επιτακτική την εκ νέου επικαιροποίηση της έκδοσης του ΕΙΑΣ για την Ιδιωτική Ασφάλιση με την τρίτη αυτή έκδοση του βιβλίου, μετά από τις πρώτες δύο που κυκλοφόρησαν το 2004 και το 2011.

Ακολουθήστε μας στο Google News

32525Το νέο εγχειρίδιο αποτελεί ένα σύγχρονο, πλήρως επικαιροποιημένο, εκπαιδευτικό εργαλείο για τους μελλοντικούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στο πλαίσιο των εξετάσεων πιστοποίησης της Τράπεζας της Ελλάδος, αφού καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη. Εξίσου όμως χρήσιμο είναι και για την επαναπιστοποίηση γνώσεων όλων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών αλλά και για κάθε στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί πληρέστατα για όλα τα θέματα και τις θεσμικές εξελίξεις στον ευαίσθητο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Η έκδοση του νέου βιβλίου έγινε με την πολύτιμη συμβολή των συγγραφέων του, της Μαργαρίτας Αντωνάκη και της Κέλλυς Χατζηδημητρίου, Γενικής Διευθύντριας και Νομικού Συμβούλου αντιστοίχως της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.).

Ειδική προσφορά ΕΙΑΣ:

Με την πεποίθηση ότι το νέο εγχειρίδιο του ΕΙΑΣ θα ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες των αναγνωστών του και της ασφαλιστικής αγοράς, το ΕΙΑΣ δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, να προπαραγγείλουν μέχρι την Μ. Τετάρτη 8/4 τον αριθμό αντιτύπων του βιβλίου που επιθυμούν για τα στελέχη και τους συνεργάτες τους, εξασφαλίζοντας σημαντικές εκπτώσεις επί της αρχικής τιμής του βιβλίου (50 €) ως ακολούθως:

• Από 1 – 19 αντίτυπα (40 €/αντίτυπο) έκπτωση 20%
• Από 20 – 49 αντίτυπα (35 €/αντίτυπο) έκπτωση 30%
• Από 50 – 99 αντίτυπα (30 €/αντίτυπο) έκπτωση 40%
• Από 100 αντίτυπα και άνω (25 €/αντίτυπο) έκπτωση 50%

Η εξόφληση των βιβλίων θα πρέπει να γίνει εντός του Απριλίου.

Η τιμή πώλησης του βιβλίου από 15 Απριλίου 2015 ορίζεται:

• Από 1 – 19 αντίτυπα (45 €/αντίτυπο) έκπτωση 10%
• Από 20 – 49 αντίτυπα (40 €/αντίτυπο) έκπτωση 20%
• Από 50 – 99 αντίτυπα (35 €/αντίτυπο) έκπτωση 30%
• Από 100 αντίτυπα και άνω (30 €/αντίτυπο) έκπτωση 40%

Περισσότερες πληροφορίες στο web site του ΕΙΑΣ (www.eias.gr).



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *