Νέα ασφαλιστική εταιρία με καθεστώς ΕΠΥ στην Ελλάδα

Η παλαιότερη γαλλική ασφαλιστική εταιρία περιουσίας και ατυχημάτων La Parisienne Assurances ξεκινά εργασίες με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ) στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά αρχικά στην ασφάλιση αυτοκινήτου.

Συμφωνα με το trikalavoice.gr η La Parisienne Assurances ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Support Brokers & Agents S.A. και την NEQUS Α.Ε. συμφερόντων της οικογένειας Λιάγκα, αρχίζοντας από τον ασφαλιστικό κλάδο του αυτοκινήτου.

Οι όροι της συμφωνίας μεταξύ των εταιριών και δραστηριοποίησης της La Parisienne Assurances στην ελληνική αγορά, στον κλάδο του αυτοκινήτου, προβλέπει ότι η NEQUS Α.Ε. θα αναλάβει τον διακανονισμό των ζημιών για λογαριασμό του γαλλικού ασφαλιστικού ομίλου, ενώ οι εταιρίες Support Brokers & Agents S.A. θα δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ασφαλιστηρίων συμβολαίων για την ελληνική αγορά.

Ο επικεφαλής και Διευθύνοντας Σύμβουλος της La Parisienne, Olivier Jaillon προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με τις Support Brokers & Agents και την NEQUS, οι οποίες συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες εταιρίες διαχείρισης ασφαλιστικών προϊόντων και εκπροσώπησης ασφαλιστικών εταιριών. Η συνεργασία αυτή θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας στην Ευρώπη και να αναπτύξουμε περαιτέρω τις δραστηριότητες μας στον τομέα του αυτοκινήτου. Οι εταιρίες που επιλέξαμε για συνεργάτες, είναι ορθά δομημένες και σύμφωνα με τα πρότυπα λειτουργίας της δικής μας εταιρίας».



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *