Νέα γενιά προϊόντων από την Karavias Underwriting Agency

Συνεχίζοντας την 35χρονη πορεία αξιοπιστίας και πρωτοπορίας, η νέα γενιά προϊόντων της Karavias Underwriting Agency δίνει νέα πνοή στις διαδικασίες ανάληψης κινδύνου για την αμεσότερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της.

Σε σχετική ανακοίνωσή της επισημαίνει τα παρακάτω:

Μπες στο κανάλι μας στο youtube για μια νέα εμπειρία στην ασφαλιστική ενημέρωση

Πρόκειται για την  ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ασφαλιστικών προϊόντων τα οποία τα ονομάζει ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την φιλοσοφία της  που είναι η διαρκής αναζήτηση νέων ιδεών, εύρεση λύσεων,  και  ενσωμάτωση καθετί σύγχρονου στην καθημερινότητα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης,

Είναι μια εξέλιξη σημαντική, καθώς όπως αναφέρει στο insuranceeea ο κ. Γιώργος Καραβίας, η Karavias Underwriting Agency, διαχρονικά,  αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης Ασφαλιστικής Αγοράς και πρωτοπορεί προκειμένου να συμβάλλει αναλογικά στην πρόοδο της ιδιωτικής ασφάλισης και των επαγγελματιών αυτής.

Έτσι και τώρα,  σκέφτηκε, κατάρτισε και ολοκλήρωσε τα συγκεκριμένα προϊόντα, συνεχίζοντας την 35χρονη πορεία αξιοπιστίας και πρωτοπορίας της.

Η νέα γενιά προϊόντων της Karavias Underwriting Agency, δίνει νέα πνοή στις διαδικασίες ανάληψης κινδύνου για την αμεσότερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Πρόκειται για προϊόντα που δίνουν λύσεις “εξπρές”  καθώς όπως αναφέρεται από την εταιρεία:

«Αποφασίζουμε τώρα» για την:

Αξιολόγηση του κινδύνου
Τιμολόγηση
Υποβολή προσφοράς
Έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου
Διαχείριση ζημιάς

Παρέχουμε εξειδικευμένα προγράμματα:

Αστικής Ευθύνης
Γενικής
Εργοδοτικής
Προϊόντος
Επαγγελματικής που αφορά σε 296 επαγγέλματα
Με δυνατότητα επέκτασης της κάλυψης με Cyber insurance, στοχεύοντας στην διεύρυνση της ασφαλιστικής προστασίας κάθε σύγχρονου επαγγελματία.

Κατοικίας
Κύριας
Δευτερεύουσας
Ενοικιαζόμενης(Airbnb).

Περισσότερες πληροφορίες  Karavias Underwriting Agency.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *