Νέα δωρεάν webinar για ασφαλιστές από ΕΕΑ και ΕΙΑΣ. Πως θα κάνετε εγγραφή;

Με 5 νέα δωρεάν webinar στα οποία ο κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ,το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ, συνεχίζει να στηρίζει την επιμόρφωση και την εκπαιδευτική εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Με εμπλουτισμένη θεματολογία, και παροχή ευρύτερης γνώσης, τα διαδικτυακά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν από τις 17 Σεπτεμβρίου (το πρώτο) και θα ολοκληρωθούν την 1η Οκτωβρίου όπου θα υλοποιηθεί το τελευταίο.  Αναλυτικά η θεματολογία, οι εισηγητές και ο χρόνος διεξαγωγής έχουν ως εξής: 

1.   Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ηλεκτρονικών και Διαδικτυακών Κινδύνων, Cyber Risk Insurance

          Ημερομηνία Διεξαγωγής:  Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες διεξαγωγής:  16:00 – 19:00 (διάρκεια 3 φυσικές ώρες)

 Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίουείναι ο κος Κώστας Βούλγαρης,Διευθυντής των Κλάδων Αστικής Ευθύνης και Χρηματικών Απωλειών της Εταιρείας AIG Hellas. Ο κος Βούλγαρης έχει υπό την ευθύνη του τη διαχείριση μιας εκτεταμένης σειράς προϊοντικών «γραμμών», όπως αυτών της Επαγγελματικής Ευθύνης, της Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης, της Προστασίας έναντι Ηλεκτρονικών Κινδύνων και της Περιβαλλοντικής και Επαγγελματικής Ευθύνης. Είναι Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Ο κος Βούλγαρης είναι τακτικός Εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών επί των θεματικών ενοτήτων Ευθύνης του Εκπαιδευτικού Προγράμματός του.  

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ.

2.     Σεμινάριο Ανάπτυξης Σύγχρονων Τεχνικών και Μεθόδων Διαπραγματεύσεων

         Ημερομηνία Διεξαγωγής:  Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες διεξαγωγής:  16:00 – 19:00 (διάρκεια 3 φυσικές ώρες)

 Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίουείναι o κος Αλέξης Κώτσαλος, Προϊστάμενος του Τομέως Ζημιών Γενικών Κλάδων της Εθνικής Ασφαλιστικής, με μεταπτυχιακές σπουδές Στρατηγικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Staffordshire της Αγγλίας και σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διαπραγματεύσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κος Κώτσαλος έχει πολυσχιδή εμπειρία Διαπραγματεύσεων και Διαπραγματευτικής τεχνικής στο περιβάλλον των Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων, με έμφαση στην Αξιολόγηση (Risk Underwriting) και στην Ασφάλιση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιχειρησιακών Κινδύνων.

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ.

3.         Σεμινάριο Ασφαλίσεων Καταστροφικών Κινδύνων

         Ημερομηνία Διεξαγωγής:  Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες διεξαγωγής:  16:00 – 19:00 (διάρκεια 3 φυσικές ώρες)

 Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίουείναι η κα Δώρα Αποστολοπούλου, Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας Μεσιτών Ασφαλίσεων Special Risk Solutions (SRS) S.A., Σύμβουλος Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων, με πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων Πολυεθνικών Ομίλων (ενδεικτικά, των Ασφαλιστικών Ομίλων ERGO & INTERAMERICAN), διαθέτουσα σημαντική εξειδίκευση Product Engineering επί των Ασφαλίσεων Πυρός (Επιχειρήσεων και Κατοικιών) και Αστικής Ευθύνης. Η κα Αποστολοπούλου είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ.

4.     Σεμινάριο Εισαγωγής στην Αξιολόγηση Κινδύνων, στον Διακανονισμό Ζημιών και στις Αποζημιώσεις Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων

Ημερομηνία Διεξαγωγής:  Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες διεξαγωγής:  16:00 – 19:00 (διάρκεια 3 φυσικές ώρες)

Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίουείναι o κος Αλέξης Κώτσαλος (βλ. παραπάνω)

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ.

5.         Σεμινάριο Οργάνωσης Ασφαλιστικού Γραφείου και Ψηφιοποίησης Εργασιών

        Ημερομηνία Διεξαγωγής:  Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρες διεξαγωγής:  16:00 – 19:00 (διάρκεια 3 φυσικές ώρες)

 Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίουείναι η κα Ευαγγελία Κριετσέπη, Σύμβουλος Πληροφορικής και Μαθηματικός, Certified Microsoft Office Specialist Expert, Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η κα Κριετσέπη διδάσκει Πληροφορική και Τεχνολογίες Πληροφορικής, ενώ διαθέτει εξειδίκευση επί θεμάτων Περιβάλλοντος Windows, Προγραμμάτων MS Office (Word, Excel, Internet, Power Point, Access, Outlook), Microsoft Project, Visio, Lotus Notes, AutoCAD και Γλωσσών Προγραμματισμού.

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *