Νέα Εποχή για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση


Η εφαρμογή των νέων Πράξεων 30 & 31/ 30-09-2013 της ΤτΕ αποτελεί ένα από τα πλέον επίκαιρα θέματα στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Το σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014: 14:00 – 18:00
Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι :
Αντώνης Ξηρογιαννόπουλος, Νομικός&
Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος, Οικονομολόγοςκαι
Μέλος του Δ.Σ. του ΣυνδέσμουΕλλήνωνΜεσιτών
Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α)
Σύντομα Βιογραφικά Εισηγητών
344Ο Αντώνης ΞηρογιαννόπουλοςείναιΝομικός σύμβουλος & Σύμβουλος Διοίκησης της εταιρίας Σ.Ι. ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων του Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Aix–Marseille III στην Γαλλία με αντικείμενο το ασφαλιστικό δίκαιο (DESSendroitdesAssurances) και το Εμπορικό Δίκαιο (Maitriseendroitprive, mentiondroitdesaffaires). Είναι Νομικός, απόφοιτος του Πανεπιστήμιου της Λωζάννης στην Ελβετία και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Ο Γιάννης Ξηρογιαννόπουλοςείναι Οικονομολόγος, Μεσίτης Ασφαλίσεων, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με αντικείμενο την Ασφάλιση και Διαχείριση των Κινδύνων (MSc.
inInsurance&RiskManagement) στοCassBusinessSchool,
City UniversityΛονδίνου. ΔιαθέτειεπίσηςΠτυχίοΟικονομικώνΣπουδών(Β.Α. BusinessEconomics) τουΠανεπιστημίουτουΛονδίνου, QueenMary&WestfieldCollege, UniversityofLondonτηςΜ. Βρετανίας. Έχει κάνει ανώτατες εμπορικές σπουδές (H.E.C – HautesEtudesCommerciales) στοΠανεπιστήμιο της Λωζάννης στην Ελβετία. Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΜΑ και της οικονομικής κοινότητας αποφοίτων του CassBusinessSchool.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *