Νέα ΕΠΥ στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με έδρα την Μάλτα

Μια νέα ασφαλιστική εταιρία με καθεστώς ΕΠΥ είναι καταχωρημένη, στο επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Αυτοκινήτου, πρόσφατα στις ασφαλιστικές που κάνουν ασφαλίσεις αυτοκινήτου στην Ελλάδα .
Σύμφωνα με τα στοιχεία του επικουρικού η εταιρία έχει έδρα την Μάλτα και στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την AEGEAN ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Α.Ε
Αναλυτικά η καταχώρηση.
Μητρική Εταιρία:
ACCREDITED
Χώρα Προέλευσης:
ΜΑΛΤΑ
Έδρα:
ΜΑΛΤΑ
Κατηγορία Ειδικού Αντιπροσώπου:
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Ειδικος Αντιπροσώπος:
AEGEAN ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Α.Ε.
Διεύθυνση:
ΠΙΝΔΟΥ 56-58 ΧΑΛΑΝΔΡΙ 15233
Τηλέφωνο:
2164004125
Φαξ:
2164004196
Email:
contact@aegeaninsurance.gr

Ανατρέξαμε στην ιστοσελίδα της εταιρίας (κλικ εδώ) και μεταξύ άλλων αναφέρει:
Η Accredited Surety and Casualty Company, Inc (Accredited), με γραφεία στο Orlando, FL και Atlanta, GA είναι θυγατρική κατά 100% της Randall & Quilter Investment Holdings Ltd. (R & Q).

Η Accredited ιδρύθηκε αρχικά το 1971 ως οικογενειακή εταιρία στην ασφάλιση ατυχημάτων Η εταιρεία εξαγοράστηκε από την R & Q τον Νοέμβριο του 2014 και έκτοτε έχει επεκτείνει τις αρμοδιότητές της για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών λύσεων.

Σχετικά με την δραστηριότητά της στην Ευρώπη από την ιστοσελίδα του bloomberg.com βρήκαμε τα παρακάτω στοιχεία:

Η Accredited Insurance (Europe) Limited προσφέρει υπηρεσίες ασφάλισης ζημιών. Παρέχει σχέδια ασφάλισης περιουσίας και ατυχημάτων. Η Accredited Insurance (Europe) Limited ήταν παλαιότερα γνωστή ως R & Q Insurance (Malta) Limited και άλλαξε το όνομά της σε Accredited Insurance (Europe) Limited το Σεπτέμβριο του 2018. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 και εδρεύει στη Floriana της Μάλτας. Η Accredited Insurance (Europe) Limited λειτουργεί ως θυγατρική της Randall & Quilter Investment Holdings Ltd.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *