Νέα εταιρία στην αντασφαλιστική διαμεσολάβηση

Με επικεφαλής τον Τζέραλντ Τέρνερ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η Carpenter Turner στον τομέα αντασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με έμφαση Ελλάδα και Κύπρο.
Όπως ανακοίνωσε, η νέα εταιρεία θα αναλάβει τις ανανεώσεις του χαρτοφυλακίου της Guy Carpenter Αθήνας με στόχο την αδιάλειπτη εξυπηρέτηση των υφιστάμενων πελατών της αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου.
Η πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου είναι ελληνικών συμφερόντων, ενώ η διεθνής μεσιτική εταιρία αντασφαλίσεων Guy Carpenter κατέχει σημαντικό μειοψηφικό ποσοστό.
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από στελέχη με πολυετή εμπειρία στην αντασφαλιστική διαμεσολάβηση και συνδυάζει τη συσσωρευμένη γνώση της τοπικής αγοράς με την παγκόσμια εμπειρία και τις δυνατότητες που προσφέρει η συμμετοχή στο σχήμα μιας πολυεθνικής επιχείρησης όπως η Guy Carpenter, διαμορφώνοντας το μότο της εταιρείας: Local Expertise – Global Reach.
Η Carpenter Turner φιλοδοξεί να προσφέρει ένα άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης βασισμένο σε αρχές ειλικρίνειας, διαφάνειας και εμπιστοσύνης με σκοπό τη διαφύλαξη των συμφερόντων των πελατών και συνεργατών της, καθώς και την επίτευξη αποτελεσμάτων που θα προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις τους, αναφέρει η ανακοίνωση.
Πηγή: insurance-eea.gr

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *