Νέα Εταιρική Ταυτότητα για την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Μία νέα εταιρική ταυτότητα έχει υιοθετήσει η Υδρόγειος Ασφαλιστική. Η νέα ταυτότητα περιλαμβάνει την ανανέωση του λογοτύπου της εταιρείας καθώς και το σχεδιασμό μίας νέας σειρά εντύπων και άλλων υλικών επικοινωνίας, με νέο, σύγχρονο προσανατολισμό.
«Το ζητούμενο για μας ήταν να ανανεώσουμε και να ενισχύσουμε την εικόνα μας μέσα από μια πιο σύγχρονη προσέγγιση που συνεχίζει ωστόσο να εκφράζει τη βασική μας φιλοσοφία και τις διαχρονικές αξίες μας: αξιοπιστία, κύρος, δύναμη αλλά και φροντίδα, σιγουριά, ανθρώπινο πρόσωπο» δηλώνει σχετικά ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου. Με τη λογική αυτή, η ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της Υδρογείου διατηρεί αναλλοίωτα κάποια βασικά στοιχεία, π.χ. στο λογότυπο της εταιρείας – την υδρόγειο-, εισάγει, ωστόσο, μία πιο φρέσκια οπτική στα χρώματα και το σχεδιασμό καθώς και μία σειρά από νέα γραφικά στοιχεία (στα έντυπα, τη σήμανση και άλλες εφαρμογές) που εκφράζουν το δυναμισμό και το σύγχρονο πρόσωπο της εταιρείας.
Η Υδρόγειος, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά και 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο (Υδρόγειος Ασφαλιστική Κύπρου).

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *