Νέα μέλη στο Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων

Με την εγγραφή νέων μελών ενισχύεται η δυναμική του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), ο οποίος γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του.

Τους τελευταίους μήνες στο ΣΕΜΑ εγγράφηκαν οι μεσιτικές εταιρείες ΑΜΤ ΜΕΣ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ–ΤΖΩΡΤΖΩΡΗΣ Μ & ΣΙΑ ΕΕ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ INSURANCE BROKER, AΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΟΥΤΑΔΑΚΗ INSURANCE BROKER, ΦΙΛΗΣ ΜΕΣ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΠΕ, INSURE-IT Γ & Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, ΕΛΠΑ ΜΕΣ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ, ΜΑΡΤΕΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΕΣ. ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ, GRAS SAVOYE WILLIS NET TRUST AE.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γιώργος Καραβίας, με αφορμή την είσοδο στο Σύνδεσμο νέων μελών, τόνισε ότι «ο φορέας ισχυροποιείται, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η δυναμική του στον κλάδο εντείνεται, σε μια περίοδο κατά την οποία η ασφαλιστική αγορά ανασυντάσσει τις δυνάμεις της “βλέποντας” προς την ανάπτυξη».
Πρόσθεσε δε ότι «κλείνοντας φέτος 25 χρόνια από την ίδρυσή του, ο ΣΕΜΑ επανατοποθετείται στον κλάδο, διεκδικώντας έναν περισσότερο ενεργό ρόλο στην ιδιωτική ασφάλιση, αλλά και στο επιχειρείν συνολικά. Στην πορεία των 25 χρόνων του ο Σύνδεσμος έχει συμβάλει στην εξύψωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα επιχειρηματία και καταναλωτή, καθώς και στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα».

.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *