Νέα ολοκληρωμένα προγράμματα «ασφαλώς οδηγείν» από τη ΜΙΝΕΤΤΑ

Η ασφαλιστική εταιρία Ευρωπαϊκή Ένωσις Ασφάλειαι Μινέττα, που λειτουργεί στην ασφαλιστική αγορά σχεδόν 40 χρόνια, προέβη σε μια ριζική αναβάθμιση των ασφαλιστικών προγραμμάτων της με στόχο την αποτελεσματικότερη κάλυψη των σημερινών αναγκών των ασφαλισμένων της με προσιτό κόστος.

Ιδιαίτερα στο κλάδο των αυτοκινήτων τα νέα προγράμματα εστιάζουν στην ουσία των καλύψεων, δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην απλοποίηση των διαδικασιών αποζημίωσης & ειδικότερα στην απευθείας εξόφληση του συνεργαζόμενου συνεργείου από την εταιρία χωρίς την παραμικρή ανάγκη εκταμίευσης από τον ασφαλιζόμενο. Επίσης, ο σχεδιασμός τους επιτρέπει στον κάθε οδηγό να διαλέξει εύκολα το πρόγραμμα που του ταιριάζει και μάλιστα με εύλογο κόστος.

Την ίδια στιγμή η εταιρία επενδύοντας στη νέα τεχνολογία δημιούργησε σύγχρονη μηχανογραφική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στο συνεργάτη- ασφαλιστή με πολύ εύκολο τρόπο, να προσφέρει ένα πλέγμα υπηρεσιών & εξυπηρετήσεων στους πελάτες με στόχο πάντα τη ταχύτητα στις συναλλαγές & ιδιαίτερα στην πληρωμή των αποζημιώσεων.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρίας www.minetta.gr υπάρχει πλήρης ανάλυση των νέων προγραμμάτων.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *