Νέα σελίδα για την Allianz στην Κύπρο

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η εξυπηρέτηση των πελατών της Allianz μετά τη λήξη της συνεργασίας της με την ΣΕΔΙΠΕΣ, ως αποτέλεσμα της ανάκλησης της άδειας της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.
Λειτουργούν ήδη τα νέα γραφεία της Allianz στην Κύπρο.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Allianz Ελλάδος διέθετε στην Κυπριακή αγορά τα προϊόντα της μέσω των καταστημάτων της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Μετά την ανάκληση της άδειας της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας και τη μεταβίβαση μέρους των περιουσιακών στοιχείων της στην Ελληνική Τράπεζα, η Συνεργατική Εταιρεία Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΣΕΔΙΠΕΣ), όπως έχει μετονομαστεί η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, τερμάτισε τη συμφωνία Γενικού Αντιπροσώπου – Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή που διατηρούσε με την Allianz Eλλάς ΑΑΕ.

Συνεπώς πλέον, η διαχείριση των ασφαλιστήριων συμβολαίων των ασφαλισμένων της Allianz, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα νέα γραφεία της Εταιρείας στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα, από το υποκατάστημά της που λειτουργεί στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη 40 στη Λευκωσία.

Πρόθεση της Allianz είναι να ενισχύσει και να επεκτείνει την παρουσία της στην Κύπρο, ενδυναμώνοντας την επαφή και το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της.
Καθήκοντα Branch Manager και τη συνολική ευθύνη λειτουργίας του Υποκαταστήματος έχει αναλάβει ο κ. Ανδρέας Τταφούνας. Ο κ. Τταφούνας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά, έχοντας υπηρετήσει σε ανώτερες διοικητικές θέσεις τόσο σε εταιρείες κλάδου ζωής όσο και γενικού κλάδου.
Η Εταιρεία επισημαίνει ότι οι υφιστάμενοι πελάτες της συνεχίζουν να διατηρούν στο ακέραιο τα προνόμιά τους σύμφωνα με τους όρους των προϊόντων που διαθέτουν. Κύριο μέλημα για την Εταιρεία αποτελεί η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της και για τον σκοπό αυτό το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών της Allianz αλλά και η ιστοσελίδα της είναι διαθέσιμα για να εξυπηρετήσουν τους υφιστάμενους αλλά και υποψήφιους πελάτες της.
Αναλυτικότερα, μέσω της γραμμής 77770110 η οποία λειτουργεί Δευτέρα έως Πέμπτη 08:30-16:30 και Παρασκευή 08:30-15:30, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αίτημα προκύψει αναφορικά με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των πελατών της αλλά και να παρέχει πληροφορίες σε σχετικές ερωτήσεις.
Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.allianz.com.gr/cy οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για την Allianz στην Κύπρο, τους τρόπους επικοινωνίας αλλά και πληροφορίες για τους τρόπους εξόφλησης των ασφαλίστρων τους.
Επιπλέον, οι πελάτες της θα ενημερωθούν αναλυτικότερα από την Εταιρεία για τις αλλαγές στις δραστηριότητές της και μέσω γραπτής ή/και τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Μαζί με τους πελάτες και τους συνεργάτες των πωλήσεων, ο Όμιλος Allianz αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες χρηματοοικονομικές κοινότητες στον κόσμο με δραστηριότητα εδώ και 128 χρόνια. Περισσότεροι από 88 εκατομμύρια ιδιώτες και εταιρικοί πελάτες σε 70 χώρες, βασίζονται στη γνώση, την παγκόσμια εμβέλεια, την ισχυρή και σταθερή κεφαλαιακή θέση της Allianz, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς από κινδύνους και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *