Νέα στέγη πωλήσεων στην Αγία Παρασκευή Αττικής από την Interamerican

Εκδήλωση εγκαινίων της νέας στέγης του Γραφείου Πωλήσεων στην Αγία Παρασκευή Αττικής οργάνωσαν τη Δευτέρα 26 Μαΐου ο Συντονιστής Γιώργος Ταμβάκος και οι συνεργάτες του Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι. Το Γραφείο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο, επί της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής.

Το νεοσύστατο –από το 2013- Γραφείο του Γιώργου Ταμβάκου έχει, ήδη, εντυπωσιακές επιδόσεις, με θέση στην πρώτη τριάδα των Γραφείων στα μεικτά εγγεγραμμένα Γενικών Ασφαλίσεων κατά το 2013, ενώ διακρίνεται και στην προσέλκυση νέων συνεργατών. Πέρυσι, υποδέχθηκε 12 διατηρήσιμους συνεργάτες, ενώ συνολικά το δυναμικό των ασφαλιστικών συμβούλων φθάνει τους 31, με έναν unit manager. Ακόμη, το Γραφείο δημιούργησε υπό τον συντονιστικό έλεγχο του Γιώργου Ταμβάκου δύο νέα Γραφεία σε Λιβαδειά και Πρέβεζα, με πολύ καλά πρώτα αποτελέσματα.

325352Στα εγκαίνια της νέας στέγης παρευρέθηκαν πολλά διοικητικά στελέχη της INTERAMERICAN, φίλοι και πελάτες και βέβαια, ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου και ο Γιάννης Καντώρος, γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing, οι οποίοι τόνισαν την ιδιαίτερη δυναμική και τον ανανεωτικό χαρακτήρα του Γραφείου, επισημαίνοντας ότι ο Γιώργος Ταμβάκος και οι συνεργάτες του ανταποκρίνονται παραγωγικά και αποτελούν παράδειγμα στο μοντέλο ανάπτυξης των πωλήσεων της Εταιρείας με κάθε τρόπο και ειδικότερα του Δικτύου Agency.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *