Νέα στελέχη στο διευθυντικό δυναμικό της και νέα προϊόντα από την Brokers Union[Upd]

Συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση η Brokers Union Μεσίτες Ασφαλίσεων ΑΕ ανακοίνωσε χθες νέα στελέχη και νέα προϊόντα.

O πρόεδρος της Brokers Union κ Ν. Βελλιάδης

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της εταιρίας, κ Ν. Βελλιάδης, στόχος της εταιρίας είναι να γίνει η πρώτη μεσιτική ασφαλιστική εταιρία το 2018.
Αν και ξεκίνησε το 2015 , πρόσθεσε ο κ Βελλιάδης, παρουσιάζει παραγωγή 18 εκ ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και στα νέα στελέχη που εντάσσονται στο διευθυντικό δυναμικό της Brokers Union, μεταξύ των οποίων οι κ.κ Κεχαγιαόγλου και Βαλαβάνης

Τα στελέχη της Brokers Union

Επίσης παρουσιάστηκε στους συνεργάτες της ένα νέο ασφαλιστικό προϊόν υγείας τo Family Health

Αναλυτικά :
Συνάντηση Πωλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ, κύριος Νικόλαος Βελλιάδης, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που παρευρέθησαν σε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Metropolitan, 13 Ιουλίου 2017 και στη συνέχεια στο δίκτυο πωλήσεων και στα στελέχη της BU που συμμετείχαν στη συνάντηση που ακολούθησε, με θέμα «Σχεδιάζοντας, όλοι μαζί, το Αύριο της BU, Στρατηγικός Σχεδιασμός, Προϊοντική Πολιτική, Υποστήριξη και Εκπαίδευση» τόνισε τα εξής:
«Είμαι βέβαιος ότι κατανοείτε το γεγονός ότι μια νέα εταιρεία η οποία ξεκίνησε ουσιαστικά να δραστηριοποιείται το 2015 και μέσα σε ένα χρόνο, το 2016, κατάφερε να έχει παραγωγή 18 εκ. ευρώ, είναι πιθανό να χρειάζεται να αναθεωρεί τις συνεργασίες της. Ιδιαίτερα αν διαπιστώνεται ανεπάρκεια των στελεχών της να ενταχθούν σε μια εταιρεία ταχέως αναπτυσσόμενη, είτε λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας, είτε λόγω διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και ιδεολογίας. Κανένα από τα χαρακτηριστικά αυτά δεν ταιριάζουν στο όραμα της εταιρείας μας και το επαγγελματικό μας ήθος. Όταν συμβαίνουν τέτοιες περιπτώσεις, επιβάλλονται άμεσες και ριζικές αλλαγές.
Ποιο είναι το όραμά μας; Να γίνουμε το 2018, η πρώτη μεσιτική εταιρεία. Η πρώτη μεσιτική εταιρεία, όχι σε παραγωγή ασφαλίστρων, αλλά η πρώτη μεσιτική εταιρεία στη καλύτερη μηχανογραφική υποστήριξη, στη καλύτερη εξυπηρέτηση των Συνεργατών της από άριστα καταρτισμένο προσωπικό που λειτουργεί σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας, έμφαση στις ανάγκες του Συνεργάτη, Αμεσότητα, Συνέπεια και Σεβασμός!
Και εκεί ακριβώς επενδύουμε! Όπως επενδύουμε στη δημιουργία αποκλειστικών προγραμμάτων για την BROKERS UNION και τους συνεργάτες της σε συνεργασία με ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρείες».

Στη συνέχεια, ο κ. Βελλιάδης ανακοίνωσε τα νέα στελέχη της Brokers Union οι οποίοι αναλαμβάνουν:
Νικόλαος Κεχαγιάογλου, Διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Ασφαλιστικών Εργασιών
Κωνσταντίνος Βαλαβάνης, Διεύθυνση Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος,
Ευάγγελος Σεβδαλής, Διεύθυνση Κλάδου Ζωής και Υγείας

Οι συνεργάτες της Brokers Union που συμμετείχαν στη χθεσινή ενημέρωση

Ο κ. Κεχαγιάογλου περιέγραψε γλαφυρά το όραμα για την δημιουργία μιας νέας ασφαλιστικής κοινωνίας η οποία μπορεί να συσταθεί από πολύ απλά υλικά τα οποία έχουν ως βάση τις ανάγκες του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας και εστίασε σε μια διαφορετική προσέγγιση του cross selling ανθρωποκεντρική και όχι πελατοκεντρική.
Ο κ. Βαλαβάνης περιέγραψε με μεστό και ουσιαστικό τρόπο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ο οποίος θα συνεργαστεί με την BU και ανέλυσε τα σημαντικά πλεονεκτήματα που παρέχει η εταιρεία σε κάθε νέο συνεργάτη.
Στην συνέχεια ο κ. Αλέξανδρος Δόξας εκπρόσωπος της PK Data περιέγραψε το νέο μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας και την χρησιμότητα που αυτό θα προσφέρει στην καθημερινή εργασία του κάθε συνεργάτη.
Ακολούθως ο κ. Σεβδαλής τόνισε με έμφαση ότι η εταιρεία θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη εκπαιδεύοντάς τους ουσιαστικά και σε βάθος με έμφαση στην καλλιέργεια των δυνατών τους σημείων και χαρακτηριστικών.
Τέλος η κ. Αγάπη Παττακού η οποία θα έχει τον κομβικό ρόλο της υποστήριξης των πωλήσεων, μετέδωσε τον ενθουσιασμό της στους παρευρισκόμενους καλώντας τους να συμμετάσχουν σε μια νέα προσπάθεια η οποία έχει ως αφετηρία την σημερινή ημέρα και ως κατάληξη τον προσωπικό θρίαμβο του καθενός στη νέα ασφαλιστική εποχή που θα την δημιουργήσουμε όλοι μαζί.



Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *