Νέα στρατιά ανασφάλιστων αυτοκινήτων …από την άμεση πληρωμή ασφαλίστρων

Η νέα πολιτική των ασφαλιστικών εταιριών αλλά και της εποπτικής αρχής να γίνεται απ ευθείας και άμεσα η πληρωμή των ασφαλίστρων δημιουργεί νέα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά .
Σύμφωνα με πληροφορίες πολλές ασφαλιστικές εταιρίες έχουν ήδη προχωρήσει σε ενημερώσεις των δικτύων τους και των συνεργατών διαμεσολαβητών για πιο αυστηρή πολιτική στην πληρωμή των ασφαλίστρων.
Απαίτηση των εταιριών είναι να πληρώνονται άμεσα από τους πελάτες ασφαλισμένους τα ασφάλιστρα και όταν υπάρχει καθυστέρηση στην πληρωμή τους να γίνεται ακύρωση συμβολαίων. Ετσι όσοι ασφαλιστές διευκολύνουν τους πελάτες τους , με δεδομένη την οικονομική κρίση, θα κληθούν να πληρώνουν οι ίδιοι τα ασφάλιστρα από αυτούς που καθυστερούν να τα πληρώσουν.
Ετσι, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι της αγοράς και κύρια από το χώρο της διαμεσολάβησης που πιστεύουν ότι η γενίκευση αυτής της πολιτικής των εταιριών αλλά και η νομοθετική ρύθμιση που συζητείται να γίνει , θα δημιουργήσει νέες στρατιές ανασφάλιστων αυτοκινήτων είτε από ακυρώσεις συμβολαίων είτε από αδυναμία των διαμεσολαβούντων και των ασφαλισμένων να καλύψουν άμεσα το κόστος της ασφάλισης .Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

1 Comment

  1. Απαίτηση δικιά μας είναι να πληρώνονται άμεσα οι ζημίες και όχι μετά από πολλα παρακάλια ,διαπραγματεύσεις ,συμβιβασμούς και απειρα τηλεφωνήματα με την ελπίδα οτι καποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο για να μας ενημερώσει για τη πρόοδο της αποζημίωσης.Οι εταιρίες δεν μπορεί να τα θέλουν όλα δικά τους και δε γίνεται να τα έχουν όλα δικά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *