Νέα συνεργασία της Ατλαντικής Ένωσης με την ΦΙΛΗΣGlass®,

Νέα στρατηγικής σημασίας συνεργασία ξεκίνησε η Ατλαντική Ένωση με την ΦΙΛΗΣGlass®, προκειμένου να προσφέρει άμεση, εύκολη, ποιοτική και προσωπική εξυπηρέτηση στους πελάτες της αλλά και να απολαμβάνει έλεγχο και οικονομία στο διακανονισμό των ζημιών στο κομμάτι της θραύσης κρυστάλλων.
Με την νέα συνεργασία η Ατλαντική Ένωση θα λαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες που εναρμονίζονται πλήρως στις ποιοτικές απαιτήσεις της καθώς και υποστήριξη στους τομείς της Διαχείρισης Κινδύνων & Κεφαλαίων, Προβλέψεων & Προϋπολογισμών, Χρηματοοικονομικών Αναφορών, Λειτουργικών Συστημάτων και ανταλλαγής δεδομένων.
Πλέον, οι ασφαλισμένοι για θραύση κρυστάλλων πελάτες της Ατλαντικής Ένωσης, που έχουν υποστεί ζημιά στο κρύσταλλο του αυτοκινήτου τους, μπορούν να εξυπηρετούνται απευθείας στο δίκτυο της ΦΙΛΗΣGlass®, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα που η εταιρεία προσφέρει όπως είναι η πανελλαδική κάλυψη, οι κινητές μονάδες, η 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, η τεχνογνωσία, η ποιότητα εργασιών. Η ΦΙΛΗΣGlass® αναλαμβάνει τον διακανονισμό της ζημιάς για λογαριασμό του πελάτη, απλοποιώντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για εκείνον αλλά και για το δίκτυο των διαμεσολαβούντων. Έτσι, αποφεύγεται η πληρωμή της αποκατάστασης της ζημιάς με χρήματα του πελάτη και η επίσκεψη από πραγματογνώμονα. Με την συνεργασία των δύο εταιριών εξασφαλίζεται για τον οδηγό η ποιότητα και η ασφάλεια, καθώς του προσφέρονται Γνήσια Κρύσταλλα (ΟΕΜ), υλικά ανώτερης ποιότητας, υπηρεσίες από καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς που επισφραγίζονται από παροχή Γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ’ όρου ζωής.
Στόχος των δύο εταιριών είναι το είδος της εξυπηρέτησης που επιβραβεύει τον πελάτη για την επιλογή του.
Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Γ.Α., είναι Εταιρία μέλος του ελβετο – γερμανικού Ομίλου “BALOISE Group – BASLER Lebensversicherungs AG”, με σημαντική ασφαλιστική και αντασφαλιστική δραστηριότητα και εδώ και 43 ολόκληρα χρόνια χαράσσει την πορεία της με Φερεγγυότητα, Αξιοπιστία και Συνέπεια. Πέραν των ισχυρών οικονομικών στοιχείων της, η ευρύτητα και η ευελιξία των προγραμμάτων της, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης των άνω των 700 συνεργατών της (πρακτόρων, μεσιτών και ασφαλιστικών συμβούλων), καθώς και τα 440 σημεία εξυπηρέτησης σε πανελλαδικό επίπεδο, εγγυώνται τη σωστή κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών της και την άριστη εξυπηρέτησή του.
Η ΦΙΛΗΣGlass® είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης Ελληνικής επιχείρησης στο χώρο των κρύσταλλων οχημάτων. Ακολουθώντας την καινοτόμο πορεία της και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία της, την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από το κρύσταλλο, προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες πέραν της επισκευής και της αντικατάστασης, όπως : αποκατάσταση γρατζουνιών, επισκευή & αντικατάσταση γρύλων πόρτας, ανταλλακτικοί καθρέφτες & τοποθέτηση ελαστικών σε πόρτες και πόρτ-μπαγκάζ. Μέσω των πλήρως εξοπλισμένων κινητών μονάδων, αλλά και ενός ολοκληρωμένου δικτύου πανελλαδικής κάλυψης η ΦΙΛΗΣGlass® δεσμεύεται απέναντι στον πελάτη και τους συνεργάτες της για την άμεση, ανθρώπινη και προσωπική εξυπηρέτηση, προσφέροντας την ποιότητα στην πραγματική της τιμή.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *