Νέα συνεργασία της ΦΙΛΗΣGlass® με Συνεταιριστική Ασφαλιστική

Από τα τέλη Νοεμβρίου 2012, η ΦΙΛΗΣGlass®, ξεκίνησε συνεργασία με την Συνεταιριστική Ασφαλιστική με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλο το δίκτυό της, άμεσα, χωρίς γραφειοκρατία, χωρίς πραγματογνωμοσύνη και χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή του πελάτη στην αποκατάσταση της ζημιάς του οχήματός του.
Έτσι απλοποιούνται οι διαδικασίες όχι μόνο για τον ασφαλισμένο αλλά και για το δίκτυο των διαμεσολαβούντων. Επιπλέον εξασφαλίζονται για τον οδηγό Γνήσια Κρύσταλλα (ΟΕΜ), υλικά ανώτερης ποιότητας, πανελλαδική κάλυψη, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, κινητές μονάδες, υπηρεσίες από καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς που επισφραγίζονται από παροχή Γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ’ όρου ζωής.
Η ΦΙΛΗΣGlass® αναγνωρίζοντας τις πάγιες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς για έλεγχο και οικονομία στο διακανονισμό των ζημιών προσφέρει στο κομμάτι της Θραύσης Κρυστάλλων, προϊόντα και υπηρεσίες, οι οποίες εναρμονίζονται πλήρως με τις ποιοτικές της απαιτήσεις. Επιπλέον έχοντας προτεραιότητα την επισκευή σε σχέση με την αντικατάσταση παρμπρίζ και με την υποστήριξη του νέου και καλά οργανωμένου πανελλαδικού δικτύου της, εγγυάται για τον έλεγχο του μέσου κόστους και της εγκυρότητας των περιστατικών.
Οι δύο εταιρείες, με τη συνεργασία τους να αριθμεί πολλά πλεονεκτήματα για τον πελάτη, δεσμεύονται απέναντί του για άριστη, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1978, από τις Ελληνικές Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις. Είναι η μόνη αμιγής Συνεταιριστική Ασφαλιστική Εταιρεία στην Ελλάδα με ένα αξιόλογο ανθρώπινο κεφάλαιο, ισχυρό οικονομικό πυρήνα, σημαντικό κύκλο εργασιών σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους, ευρεία κοινωνική αποδοχή, σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα και εκτεταμένο δίκτυο παραγωγής. Με την τεχνογνωσία και την υποστήριξη των Ευρωπαίων Μετόχων της, δημιουργεί και προωθεί διαρκώς στην αγορά νέα, ολοκληρωμένα και πρωτοποριακά προϊόντα. Προσφέρει τη σιγουριά, με μια σειρά καλύψεων σε ποικιλία κινδύνων δραστηριοποιούμενη σε όλη την Ελλάδα μέσω 850 σημείων πώλησης, σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους. Στα 32 χρόνια της λειτουργίας της και μέσα από την καθημερινή πρακτική της, έχει καταξιωθεί στο χώρο της ως αξιόπιστη, φερέγγυα και με σύγχρονη αντίληψη Ασφαλιστική Εταιρεία. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στηρίζει και αντιπροσωπεύει τον συνεταιριστικό θεσμό στην Ελλάδα, προσφέροντας ειδικές καλύψεις στις περισσότερες συνεταιριστικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η ΦΙΛΗΣGlass® είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης Ελληνικής επιχείρησης στο χώρο των κρύσταλλων οχημάτων. Συνεχίζοντας την καινοτόμο πορεία της και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία της, την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από το κρύσταλλο, προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες πέραν της επισκευής και της αντικατάστασης, όπως : αποκατάσταση γρατζουνιών, επισκευή & αντικατάσταση γρύλων πόρτας, ανταλλακτικοί καθρέφτες & τοποθέτηση ελαστικών σε πόρτες και πορτ-μπαγκάζ. Μέσω των πλήρως εξοπλισμένων κινητών μονάδων, αλλά και ενός ολοκληρωμένου δικτύου πανελλαδικής κάλυψης η ΦΙΛΗΣGlass® δεσμεύεται απέναντι στον πελάτη και τους συνεργάτες της για την άμεση, ανθρώπινη και προσωπική εξυπηρέτηση, προσφέροντας την ποιότητα στην πραγματική της τιμή.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *