Νέα υπηρεσία monitoring από την Clip News

Παρακολούθηση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης TikTok

Η Clip News από την 1η Ιουνίου 2022 προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης TikTok. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, προσφέροντας συνεχώς περισσότερες δυνατότητες στους χρήστες της, αλλά και τη δυνατότητα να εκτοξεύσει το awareness αλλά και τις πωλήσεις κάθε επιχείρησης. Η Clip News ανταποκρινόμενη έγκαιρα στις ανάγκες της αγοράς και των συνδρομητών της δημιούργησε την υπηρεσία TikTok monitoring ως ένα ακόμη εργαλείο καταγραφής της δημοσιότητας στα Social Media και μάλιστα με 30% έκπτωση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για όλους τους συνδρομητές της (νέους ή υπάρχοντες). 

Η Clip News δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρακολούθηση και ανάλυση των data που προέρχονται από τις κοινωνικές πλατφόρμες δικτύωσης δημιουργώντας εξειδικευμένο τμήμα Social Media Monitoring, Analysis & Report. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εμπλουτίζουμε τη γκάμα των υπηρεσιών μας. Το TikTok δημιουργεί τάσεις, ενώ η αίσθηση του ‘τώρα’ λαμβάνει νέες διαστάσεις. Με χρήστες από όλες τις ηλικιακές ομάδες -η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από την Gen  Ζ- αποτελεί ήδη πρόσφορο έδαφος προβολής για brands και υπηρεσίες. Ο συνδρομητής που θα επιλέξει τη νέα μας υπηρεσία TikTok monitoring μπορεί να έχει μια πλήρη αποτύπωση της δημοσιότητάς του στο εν λόγω Μέσο, κάτι που θα λειτουργήσει ενισχυτικά στην εξωστρέφειά του, λαμβάνοντας όλα εκείνα τα δεδομένα που θα βοηθήσουν στη χάραξη του marketing plan του», δηλώνει η Κατερίνα Κεχαγιά, VP Media Intelligence & Marketing της Clip News.

Το TikTok monitoring αφορά την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο όλων των αναφορών (π.χ. likes, comments, hashtags, followers, κ.λπ.) που ενδιαφέρουν τον εκάστοτε συνδρομητή, γεφυρώνοντας το media με το business intelligence, με την αξιοπιστία της Clip News.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *