Νέος Εμπορικός Διευθυντής στην Euler Hermes Hellas αναλαμβάνει ο κος Νικόλας Μπαδήμας

Η Euler Hermes ανέθεσε στον κ. Νικόλα Μπαδήμα τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή για τη θυγατρική της στην Ελλάδα, Euler Hermes Hellas.

617307

Ο κος Μπαδήμας, ο οποίος θα αναφέρεται στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, κ. Βασίλη Χριστίδη, διαδέχθηκε τον κ. Αλέξη Γαβριήλογλου, ο οποίος διετέλεσε Εμπορικός Διευθυντής στην Euler Hermes Hellas για 18 χρόνια.
Προερχόμενος από τον Τραπεζικό κλάδο, με περισσότερα από είκοσι χρόνια επαγγελματικής πορείας, ο κος Μπαδήμας έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στην Τράπεζα Barclays (σε Λονδίνο και Αθήνα), στον Όμιλο Εγνατία Τράπεζα, στον Όμιλο Société Générale και στον Όμιλο Πειραιώς.
Είναι απόφοιτος (BSc Industrial and Business Economics) του London School of Economics and Political Science (LSE). Επίσης πήρε το μεταπτυχιακό του τίτλο (MSc Econ) από το LSE.
Ο κος Μπαδήμας έχει ως κύριο στόχο τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης των Ελληνικών επιχειρήσεων, μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει, καθώς επίσης και την παροχή προηγμένων λύσεων Ασφάλισης Πιστώσεων στην εγχώρια αγορά.
Η Euler Hermes είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλιση πιστώσεων. Η Euler Hermes Hellas ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1995. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της στη Βόρεια Ελλάδα, λειτουργούν γραφεία και στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τη θυγατρική της, Εuler Hermes Hellas Services, απασχολούν σήμερα 50 άρτια εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη.

Η εταιρία προσφέρει μία σειρά λύσεων για την Ασφάλιση Πιστώσεων και την είσπραξη οφειλών. Η θυγατρική της Ελλάδας αποτελεί τμήμα της Euler Hermes Mediterranean Countries, Middle East and Africa, μαζί με τις χώρες GCC, το Ισραήλ, την Ιταλία, το Μαρόκο, την Πορτογαλία, τη Νότια Αφρική, την Τυνησία και την Τουρκία.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *