Νέος σταθμός Glassdrive στη Χίο

Η GLASSDRIVE® υποδέχεται με χαρά το νέο μέλος της στην Χίο, τον κύριο Μαρκάκη Νικόλαο.

002Ο ιδιοκτήτης του σταθμού κος Μαρκάκης διατηρεί πρότυπη μονάδα φανοποιείου και κέντρο επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, συνολικής επιφάνειας 214 τ.μ. στην πόλη της Χίου. Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στο Κοντάρι, Λευκώνια, 1η πάροδος.
Ο σταθμός λειτουργεί καθημερινά 08:00-20:00 ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 08:00-15:00.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στο σταθμό GLASSDRIVE® του κ. Μαρκάκη οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της GLASSDRIVE® :

• Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
• Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
• Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
• Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 39 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και περισσότερους από 90 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *