Νέο βιβλίο της Insurance Innovation – «Επιχειρηματικές ασφαλίσεις πυρός & διακοπής εργασιών»

Μετά από την άκρως επιτυχημένη πορεία των δύο πρώτων βιβλίων της, η Insurance Innovation, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο «Επιχειρηματικές ασφαλίσεις πυρός & διακοπής εργασιών». Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Αλέξης Κώτσαλος, Dip Cii, έμπειρος επαγγελματίας της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της Εθνικής Ασφαλιστικής, με πολυετή εμπειρία στο underwriting ασφαλίσεων Πυρός & Διακοπής Εργασιών και Διαχείρισης κινδύνου (Risk Management), μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών επιχειρήσεων.

Το νέο βιβλίο φιλοδοξεί να γίνει ένα πολύτιμο βοήθημα στα χέρια όσων ασχολούνται με τη διαχείριση κινδύνων Περιουσίας και Διακοπής Εργασιών στο νέο περιβάλλον κινδύνων που διαμορφώνεται.

Σκοπός του είναι να αποσαφηνίσει τυχόν παρερμηνείες και να παρουσιάσει με τρόπο κατανοητό τα κατά τα άλλα πολύπλοκα θέματα που άπτονται των επιχειρηματικών ασφαλίσεων Περιουσίας και Διακοπής Εργασιών, τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τους τρόπους διαχείρισης αυτών.

Ο συγγραφέας παραδίδει ένα σύγχρονο βιβλίο απόλυτα προσαρμοσμένο και συμβατό με την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα και το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, το οποίο συγκεντρώνει την πολύτιμη εμπειρία του και παρουσιάζει ολοκληρωμένη γνώση πάνω σε ερμηνείες εννοιών, όρων συμβολαίων και ασφαλιστικών καλύψεων, σε θέματα πρόληψης ζημιών και διαχείρισης κινδύνων, underwriting, ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών διευθετήσεων κ.ά. 

Αποκλειστικός χορηγός της έκδοσης είναι Εθνική Ασφαλιστική.

Το βιβλίο «Επιχειρηματικές ασφαλίσεις πυρός & διακοπής εργασιών» κυκλοφορεί από την Insurance Innovation στην τιμή των 25€. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το www.insuranceinnovation.gr/publications ή από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, Μητροπόλεως 14, Θεσσαλονίκη.   Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *