Νέο εταιρικό κατάστημα Carglass® στην Κόρινθο

Από την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου η Carglass® άνοιξε το νέο εταιρικό της κατάστημα στην Κόρινθο, σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Πατρών 49.
Η Carglass® λειτουργεί στην ελληνική αγορά από τον Απρίλιο του 2001 και αποτελεί μέλος της πολυεθνικής εταιρείας Belron®, κατέχει δε ηγετική θέση διαθέτοντας πανελλαδικά 17 καταστήματα, κινητές μονάδες, αλλά και 86 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

Η αποκλειστική μέθοδος επισκευής παρμπρίζ (με τη ρητίνη HPX3) και η τοποθέτηση γνήσιων κρυστάλλων ΟΕΜ είναι μόνο λίγα απ’ τα πλεονεκτήματα που η εταιρία προσφέρει στους πελάτες της. Τα προσεγμένα καταστήματα, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, το εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας (Αθήνα-Ν.Σμύρνη και Θεσσαλονίκη-Μοναστηρίου), η δυνατότητα εξυπηρέτησης με κινητές μονάδες στο χώρο του πελάτη χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και η γνησιότητα όλων των υλικών είναι τα στοιχεία που διατηρούν την Carglass® ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της.

Το νέο εταιρικό κατάστημα στην Κόρινθο ενισχύει την άριστη συνεργασία της Carglass® με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών και εταιριών leasing, αφού οι πελάτες τους και συνεπώς, οι πελάτες της Carglass® στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλες τις υπηρεσίες της σε έναν καινούριο και πλήρως λειτουργικό χώρο.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *